Mine ben er for korte til denne her tur

Uha-uha, vandet er koldt!

Det gode ved at bloggere rejser sammen er:
Der er ingen der ser underlige ud, når der på en halv time bliver skiftet tre outfits (Læs: Outfit of the day)
Der er ingen der finder det fornærmende, at en eller flere rejser sig midt i en samtale og tager billeder af sig selv, maden eller noget helt tredie
Der er stor forståelse for, at de steder man skal besøge, skal være fotogene og have godt lys
You get my point.

I dag er vores sidste dag, og den trængte jeg til at nyde et sted med et dejlig atmosfære. Medinaen er som at være med i et meget venligt afsnit af Homeland. Der sker rigtig meget, og der er mange mennekser, mange dufte og meget fotravlet. Der er OGSÅ smukt, fascinerende og mest af alt, masser at shoppe og se, men lige nu, var bare ikke dagen hvor jeg orkede en travl dag på noget der minder om en en tur ned af Strøget som det så ud for 100 år siden :).

Tror faktisk vi skal til Medinaen og se mavedans i aften, jeg tænker der kan jeg prutte videre med dem vi havde gang i går og få nogle fine ting med hjem.

Nå, men jeg var på et superlækkert hotel tidligere i dag, hvor jeg spiste lidt mad, tog billeder og video og nød det lækre vejr. (I kan følge med på min Instagram og se mere) Da solen var ved at gå ned, fik jeg hevet nogle andre bloggere med over, så vi kunne drikke et glas vin og de kunne tage deres outfit of the day til deres blogs.

Med hensyn til vejr og vand:
Har du planer om at rejse til Marrakech i den nærmeste fremtid: Der er koldt om aftenen og vandet er ikke specielt varmt. Til gengæld er her pisse dejligt :)

Mange flere billeder er på vej. Yalla!

IMG_4481

3 kommentarer

 • Jjeg ved ikke hvor I verden og livet du er, men engang tænkte jeg ofte på dig. Du ønskes en glædeligere jul end den markmus og sømandsenker har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, so true. Tak for en hyggelig eftermiddag igår og ikke mindst en hyggelig tur Kira :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   I lige måde, Julie – glæder mig til at se jeres indlæg :) God jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine ben er for korte til denne her tur