Skør med rejer: Sund dressing og den slags

Køkken-billeder: Diy med pallerammer

køkken

I foråret besluttede jeg mig for, at lave køkkenet rustikt af udseende. Hvertfald med et snert af rustiksme. (Det ord har jeg lige fundet på, tror jeg).

Jeg skulle bare lige bruge nogle måneder på at danne mig nogle ideer til det. De kom aldrig helt, men den dag min nabo skulle komme og hjælpe mig med at få køkkenet sat i sving, fandt jeg ud af, hvad jeg ville have. Jeg stod op kl 6 og begyndte at tegne lidt på det. Det er blevet til, at der bliver en glidende overgang mellem hylderne. Der skal også laves nogle niveauer. Så langt er vi ikke endnu med byggeriet. Rom blev jo ikke drukket på en dag, vel? Skelettet er sat op, men jeg mangler lige det sidste. Jeg overvejer en hylde foran vinduet på tværs, men venter lige til at mine venetian blinds i træ kommer fra England. Der har jeg fået dem billigere end herhjemme og med brede lameller:
Screen Shot 2014-12-08 at 10.47.34 PM
IMG_3708

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skør med rejer: Sund dressing og den slags