Køkken-billeder: Diy med pallerammer

Hvilken gave skal vi give de syge og fattige?

Julemanden tager til Syrien!! KLIK HER for at se hvad han tager med, og for at se hvad DU kan putte i sækken :)

Julen kan muligvis være hamrende ligegyldig for dem der blot tænker på at overleve en time, en dag, en uge.
Men så alligevel ikke. For hvad nu hvis VI kan gøre noget (også) her i julen der kan hjælpe et andet menneske, som faktisk har svært ved at overleve uden hjælp udefra? Man kan nok ikke forestille sig det, hvis ikke man har prøvet det eller arbejdet tæt på dem, der oplever det hver dag.
Jeg kan slet ikke tænke på den slags ting med dyr og svage mennesker inden jeg skal i seng,  jeg får myldertanker og kan ikke sove. Kender I det?

NYHQ2007-2534

Jeg bliver dog en smule lettet, når jeg ved der er hjælp på vej. Trods alt. Ikke nok til at redde verdenen, men nok til at vi kan hjælpe enkelte liv FÅ et liv. Et liv der er værdigt at leve mens de er på moder jord.
Det kan være svært at forstå, men hver dag dør 18000 børn fordi de mangler ting, de ting vi tager for givet i vores hverdag. Lægehjælp, ernæring, et liv uden HIV, skolematerialer.
Du ved nok hvor jeg vil hen med dette.
Jeg vil gerne at du kigger lidt på de mange muligheder der er for de syge og meget svage andre steder i verden. Se alle de fantastiske pakker her, som du kan sende ned til en eller flere via verdensgaver.dk

unnamed
Gave ide:
Verdensgave med poliovacciner
Vaccinationer redder millioner af liv og beskytter hvert år utallige børn fra at blive ramt af
sygdom og handikaps. Det er et af de mest effektive værktøjer til at redde små børns liv. Som en direkte konsekvens af vaccination er polio i dag udryddet over det meste af verden. Med denne Verdensgave kan du være med til at beskytte børn, der risikerer at blive ramt.

Gaven består af 75 poliovacciner.
Den koster 74 kroner, køb den her

Tak fordi du hjælper!

– I samarbejde med Unicef

1 kommentar

  • Jane

    Godt initiativ !!
    Jeg så dig i Master Chef Jul i går – og nu kender jeg dig jo kun her igennem siden og så fra billeder i diverse ugeblade. Du var god til at lave mad og du er en utrolig sød pige, helt nede på jorden agtigt, meget mere end jeg havde haft indtryk af. Nogen gange tager man bare fejl af folk, bare fordi man går op i sit udseende betyder det ikke at man er overfladisk og jeg kunne som sagt rigtig godt lide dig.
    God jul og godt nytår til dig :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køkken-billeder: Diy med pallerammer