Nyt træningstøj - og bukser til lange ben

Fødselsdagssurprise: Vi starter dagen med…

IMG_6742 Screen Shot 2014-11-29 at 7.24.18 AM

Kan I huske dengang jeg ravede over et skilt på Nørrebro? Et stort donut skilt? Jeg var LYKKELIG ved tanken om, at nu kom der endelig en donutshop til Danmark? Jeg blev så skuffet da jeg fandt ud af det bare var for at være lidt trendy og kunstagtig at man havde placeret skiltet der.
DYBT skuffet!
Men nu er de her shops da endelig begyndt at komme. Jeg vidste det. Jeg ved det bliver yderst smart at spise donuts i Danmark. Og havde det ikke været fordi jeg selv er sådan en der lever af at afvænne folk, så ville jeg med garanti åbne Danmarks første øko donut shop.
Faktisk, jeg var i Jylland for nogle år tilbage, hvor jeg lavede nogle billeder og prøvesmagte (hoho) donuts i Danmarks første donutshop. De var så før deres tid, for den er lukket igen desværre.

Klip til nu. Jeg har i anledning af min 40 års dag I DAG bestilt donuts til alle mine gæster (75). 67 af os, (de resterende efter filmen) skal i biografen i morgen tidlig fordi jeg har lejet en bio, så vi kan se Gone Girl.
Jeg har selvfølgelig sørget for snacks til gæsterne, og heriblandt donuts fra The Donut Shop.
Ved ankomst kl 9.00 (om morgenen) får de champagne og donuts. Jeg har også sørget for chips  og mørk chokolade fra ISIS, begge dele sukkerfri (vi skal jo vælge vores kampe), økologiske rosiner og mandler fra Urtekram samt noget at drikke.

Efter filmen, er der øko baserede kager i alle mulige afskygninger, cheesecake, lakrids/karamel brownie samt squash/gulerodskage fra Kokkens Catering.
I anledning af det snart er jul, har jeg sørget for øko honningkage fra Urtekram og så kan man da lige skylle den ned med lækre, friske grøntsags shots (saft) også fra Urtekram :). Nårh, ja så er der selvfølgelig også almindelig mad.

Screen Shot 2014-11-29 at 7.20.55 AMSuper, Umahro! Prøver du at give os dårlig samvittighed? ;) #urtekram

Jeg GLÆDER mig til at blive fejret og i det hele taget bare tilbringe en dag med så mange skønne mennesker!

theater

I

2 kommentarer

  • Lisa

    Må vi ikke se nogle billeder af de donuts og høre om dagen?:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt træningstøj - og bukser til lange ben