Før / Efter: Maria

Se lige hvad der vælter ind

Gaver! Jeg har jo fødselsdag lige om lidt, og allerede nu er gaverne begyndt at dukke op med posten.
Jeg deler næsten 40-års dag med Baileys, så det skulle da fejres…med Baileys! Det kan jo eksempelvis foregå i solen.

IMG_3033 IMG_3027

IMG_3015Hvis alle mine pakker kan spises og drikkes, så bliver jeg en lille tyk julegris inden måneden er omme. Jeg bliver heller aldrig inviteret til julefrokoster (hvad fanden sker der for det!), så jeg holder sgu da bare en med mig selv.  Det er GODT jeg har fået mig en personlig træner! Hende skal I nok komme til at møde snart. Det eneste problem lige her, er at det kom med morgenposten. Jeg har aldrig drukket Baileys til morgenmad…før nu.

IMG_3098
Jeg har fået en fødselsdagspakke med skønne produkter fra MÁDARA fra Urtekram som jeg laver en del samarbejde med. Det var da mægtigt de lige havde mig i tankerne der.  Det begynder at tyde på, at jeg får en god dag :)
Man skulle tro, jeg havde skrevet i min signatur:
Jeg bliver 40 – send gaver!

Jeg var ude og spise sammen med Dan og min farfar og min farfars søster i Rungsted i dag, vi tog derefter hjem til min farfar og spiste jordbærkage og åbnede gaver som jeg fik af dem. De kommer nemlig ikke til min fødselsdag jeg afholder søndag. Det var gaver jeg havde ønsket mig og et langt brev fra min farfar. Vi savner jo min farmor RIGTIG meget. Hun var så frisk og total med styr på så liv. Så ramte kræften. Den lortesygdom.
Vi er meget tætte i familien, det er virkelig dejligt.

Nå, men da jeg så kom hjem, mødte jeg min rengøringskvinde på vej ud og hun havde taget i mod endnu en pakke. Et gavekort, champagne og chokolade fra Jane Kønig. Jamen, jamen! Hvor fantastisk. Jeg synes ærlig talt det kører fint med gaverne. Keep them coming! Det er jo som bekendt Jane der står for min forlovelsesring.

IMG_3087

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før / Efter: Maria