Negle: Det er ikke Shellac – men det holder i tre uger! #sopolish #pronails

PRONAILS Sopolish holder i 100 år. Ca.
Der er et væld af farver at vælge fra og det er jo i sig selv ganske skønt, MEN det bedste er, lakken holder i tre uger OG man kan selv pille den af, som var det tape. Det er pisse smart. Det slider derfor ikke på samme vis på neglene som det lak der skal slides op. Jeg har selv været skyldig i, at pille rester af akryl negle af, når det sådan var begyndt at se ødelagt ud efter noget tid, og med det, kommer også at ens negle bliver flået. Det sker ikke med Sopolish.

Jeg har fået lavet mine negle hos Ida på Strandvejen 179, Hellerup, lige under Rodian & Rodian. Prisen for de negle jeg har her, er fra 350,-

IMG_0512

IMG_0500

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dans med de kendte med Dan Rachlin på ekstrabladet.dk