IFBB Bikini Fitness Athlete Jeanette Elstad: Video dagbog

Nyt nyt fra Kiras verden

Jeg har lige lidt forskelligt jeg vil dele med jer.

Glemte for det første at lægge mit Move halløj op.
Her er artiklen i sin helhed og et link til den.

IMG_8530Makeuppen er lagt af de fantastiske Eyes Lips Face. Køb E.L.F her

I dag tog jeg en herlig morgen i trafikken og tog til Lyngby Fitness for at mødes med DR / P4 til programmet Det´ minder om lørdag. 700.000 lyttere. Gad vide, om jeg kan leve op til deres forventninger, når nu jeg skal være i samme program som afdøde Erik Balling. Vi talte om min karriere fra start til nu. På bagtrappen i centeret da det var det eneste sted vi kunne finde ro. Noget af tiden, bevægede vi os rundt i fitnesscenteret for at få stemningen med. Lyt med den 29.11.2014 på min (40 års) fødselsdag :).

10799700_10152847048908516_553783091_n

Screen Shot 2014-11-14 at 6.17.56 PM

Christ, hævet i tomaten og jeg har ikke engang spist pizza. Må være manglende søvn. Dan snorker og kattens insisterende trampen rundt did the work :/

Klik her for Facebook side.

Forleden, var jeg sammen med min gamle kollega og chef Dan Rachlin og et andet af mine yndlingsmennesker, Nikolaj Vraa, som er journalist og en ærbar en af slagsen. Han fik ikke indført et ord, men det var måske heller ikke meningen!
Dan havde sat en time af, fordi han ved jeg snakker meget. Eller det vil sige, vi taler meget sammen, når vi først går i gang. Normalt er der to gæster i showet Dans med de kendte, men næh, hvorfor det, jeg taler jo for to. Det skulle gerne ryge online i løbet af lørdag den 14.11.2014 vil jeg mene, på eb.dk

Jeg har fået ny shop, du  kan købe de bukser jeg havde på hos Dan her:

Screen Shot 2014-11-14 at 5.59.12 PM
Træningsbukser fra Lorna Jane

Screen Shot 2014-11-14 at 6.16.18 PM

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IFBB Bikini Fitness Athlete Jeanette Elstad: Video dagbog