Verdens bedste snack

TRX CPH: Din guide til egen kropsvægtstræning

IMG_8316 IMG_8314

Mange spørger:
“Hvad er TRX” når jeg nævner træningsformen i en eller anden forbindelse. TRX er en træning der foregår med ens egen kropsvægt, men man bruger slynger som redskab. Core træning indgår en hel del i TRX træning og core træning er meget relevant at have fokus på for alle. Det er vigtigt at styrke sin core, når man er glad for at løbe, svømme og cykle for den sags skyld, men også bare helt generelt, er ens core med til at holde ens krop sammen. Det er trods alt bindestykket mellem ben og overkrop, det tænker mange ikke over. At have en stærk core, betyder mindre skader og hurtigere tilbagevending fra en skade, eksempelvis rygskade.

TRX TRÆNING:

Jeg kommer i ny og næ i TRX centeret på Vesterbro. (Ligger lige overfor den store Føtex, så nemt at finde.)
Der findes hold for både de rutinerede og de nye. Jeg kan varmt anbefale det, da det er en god adspredelse fra styrketræning og det er træning der varer under en time. Hele kroppen bliver trænet og det er dejligt at mærke hvordan kroppen arbejder. Det er holdtræning og musikken er i godt tempo, lærerne er søde til at hjælpe.

IMG_8347
Du kan købe klip til at deltage på holdene når du har lyst.
Besøg hjemmesiden her
Eller meld dig til bootcamp efter jul klik her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste snack