Kongen af røjsere: Dr. Martens

Julen er booket

Rosehill-Cottage-in-the-movie-The-Holiday2

Eftersom mit eget sommerhus er overtaget af nogle søde mennesker i juleferien, har min familie, venner og jeg aftalt at vi tager til Sverige i et svensk hus (en gammel svensk skole) og fejrer julen.
Jeg havde en forestilling om, at det skulle være med åben pejs, store puder, rummelige sofaer, langbord og en sø.
Og sådan bliver det! Det har faktisk været mit ønske lige siden Dan og jeg var i Sverige i sommers.
Helt jule-zen agtigt. Vi tager kassen med julepynt med og pynter op så den gamle skole slet ikke ved hvad der har ramt den.
Det er ude i en skov – ja det skal jo helst ligne et postkort når vi intagrammer!- og der er masser af dyreliv og menneskeliv hvis man vil det. Der ligger et par cafeer lige i nærheden. Huset ligger i Markaryd.
Vi bliver 10 vokse og et par småfolk. Alle kender hinanden for ud over min familie, kommer også flere af mine venner, der har kendt min familie i mange år. Det bliver sgu da kræs!!
Jeg har ikke fortalt det til de andre endnu, men der er ikke internet, så det bliver forsinkede insta-julehilsner. :)
Er børnene frække, bliver de sendt på shopping i Scandinaviens største shoppingcenter der ligger i nærheden! Hvilken straf.

Billedet er fra filmen The Holiday. Se mere fra huset der er blevet revet ned igen her Jeg har ønsket mig en tur til England i fødselsdagsgave, så det håber jeg lidt jeg får. Føler lidt jeg har fortjent det. Nej, meget!
Jeg har set The Holiday mange gange, jeg synes den er så dejlig og så er jeg pjattet med Jude Law, det skal ikke være nogen hemmelighed.
Jeg har i øvrigt lejet en biograf til min fødselsdag og inviteret mine venner ind for at se en visning af Gone Girl med Ben Affleck. Min største drøm er at have min helt egen hjemmebiograf. Det ville være det bedste!! Det eneste problem er, jeg altid falder i søvn til film hvis jeg ser dem efter 19. Skide irriterende. I går var jeg til premiere på Interstellar og jeg var tæt på at lægge mig til at sove, men jeg sæderne er ikke ligefrem designet til en lur, så jeg så hele filmen. Den var ok, masser af spænding.

IMG_2529Jeg havde lige et par ekstra sko i tasken, bare sådan lige. Det er jo så praktisk når den røde løber ER overstået :). Bilen har jeg leaset hos www.max-martin.dk, og i denne tid er jeg ekstra glad for den. VARME I SÆDERNE. Det er lige så godt som varme i gulvet, siger jeg jer!

PicMonkey CollagewNej nej, Opi og jeg er ikke sat på gaden, vi er blot “overnattere” i storbyen. Her kommer easypark altså ind handy. Det var faktisk et hit i går, da jeg fandt ud af, at filmen varede 3 stive timer! I stedet for, at skulle rejse mig og smide penge i en automat, satte jeg skiven fra bio-sædet. Smart!

4 kommentarer

 • Tine

  Lyder super hyggeligt med biografen, men kan virkelig ikke anbefalde gone girl! En ringere film skal man lede længe efter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Kira,
  Det lyder til st blive en rigtig hyggelig jul – jeg kan næsten se for mig, at sneen daler, når I ankommet og skal til at pynte til jul og ud og fælde juletræ, det bliver da mega hyggeligt og fed julestemning. Og selvfølgelig er vejene farbare selv om sneen daler! På forhånd god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Det bliver som et postkort – kan slet ikke vente! :) God forjul herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kongen af røjsere: Dr. Martens