Tjek om du løber rigtigt...core og arme spiller nemlig en stor rolle

Før/efter: 12 uger – 10 kg

unnamed

Uge 1: 98.3 kg
Uge 12: 88.5 kg

Pause

Her tog min klient en velfortjent ferie og pause fra kostplanen efter forløbet var slut. Det synes jeg er ok, hvis det er det, man har brug for. Såfremt det ikke bliver fremprovokeret af dårlige vaner.
Hendes forløb var slut med mig, men hun har valgt at fortsætte med træning og kosten og tog derfor fat i projektet igen på egen hånd. Siden da, er der røget yderligere næsten 2 kilo.
Status er:
Uge 1: 98.3 kg
Uge 12: 88.5 kg
Uge 16: 87 kg

I den anledning modtog jeg disse billeder i min indbakke. Meget grænseoverskridende at se sig selv  smidt på en offentlig blog, uden tvivl! Men samtidig også en stor motivation for hende og for jer, håber jeg :). Det er det hvertfald for mig.

Vil du tabe dig nu? Lad os gå i gang med det samme. os@dkira.com

 

1 kommentar

  • Anja

    Jeg vil gerne høre pris og hvad det helt reelt går ud på.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjek om du løber rigtigt...core og arme spiller nemlig en stor rolle