Der skal trylles med mad i dag

Video: Løbeteknik for alle

Screen Shot 2014-10-28 at 6.45.11 AM
Jeg har lavet nogle videoer med Gitte fra altid-slank.dk. Gitte er løbecoach og for jer der løber, ville det være en god ide at opsøge en, der kan hjælpe jer. Eksempelvis Gitte. En time med hende er godt investeret. Hvis du har ondt steder når du løber, kan der være mange ting der spiller ind. Vær med til at forebygge skader eller rette op på fejl der kan afhjælpe dine skader i at udvikle sig, ved at få den rette træning. Her er da en begyndelse.
Du kan booke Gitte her eller skrive til os@dkira.com hvis du kunne tænke dig at komme på et løbehold jeg stabler på benene en enkel gang med fokus på løb selvfølgelig, men hvor vi gennemgår teknik, tips og tricks du ikke kan undvære.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der skal trylles med mad i dag