Taget på fersk gerning

Det var nær endt galt

Screen Shot 2014-10-21 at 4.47.25 PM

Det er virkelig noget jeg sætter en stor ære i, ikke at give folk skader. Det var alligevel ved at gå helt galt i går med en ny pige jeg skal træne. Det var hendes første time i går og før vi nærmest var kommet i gang, rullede hun rundt på gulvet i smerte.
Hun sad på en bosu bold hvor hun skulle holde balancen. Jeg kastede så bolden til hende, som hun så skulle gribe. (Mavetræning, coretræning, det handler om at holde balancen). Jeg sagde:
“Den er lidt tung” og kastede. Jeg må ha fejlbedømt afstanden eller sådan noget, for jeg ramte hende lige i fjæset med en 5 kg bold! Det var ikke sådan et hyggeligt kast, der var altså fart på. Hun trillede ned af bosu bolden, tog sig til næsen og hendes ansigt vred sig i smerte. Hun fik faktisk tårer i øjnene af smerte.
Åh Gud, tænkte jeg. Nu har jeg smadret tuden på hende i FØRSTE træningspas, fem minutter inde i timen! Ikke at jeg skal brække næsen på hende i andet eller tredie træningspas overhovedet ikke, men for helvede da! Jeg blev nervøs. Hendes søde veninde sagde:
“Ej det er da sådan noget vi skulle ha haft på video!”
Igen tænkte jeg ÅH Gud, lad os få et videoklip på YouTube hvor jeg brækker næsen på en. HELT SIKKERT!!
Jeg kan heldigvis konstatere, at hun kunne fortsætte træningen og smerterne forsvandt igen, men hun var selv en smule nervøs,  da hun kunne mærke et knæk.
Håber ikke de er blevet helt skræmte.  I skal heller ikke være skræmte. Det er ikke normalt sådan jeg træner andre. Alle kan vel fejlvurdere deres skud :D. Jeg gjorde. Så. Åbenbart.

– Kira
os@dkira.com

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taget på fersk gerning