Sig hej til hofteskade

Megared: Din gode kilde til Omega – 3 samt godt råd til dig, med for meget væske i kroppen


IMG_1999

Ja så er jeg tilbage på løbebåndet, men grundet Dans boller (dem i ovnen), har jeg haft et lille uheld.
Han laver boller hver aften, og det er sgu skønt med hjemmebag – og tandsmør! Søndagssmør, kan vi også kalde det!
Problemet er dog, at jeg er intolerant overfor gluten. Det gør, at jeg vågner og ligner Michelinmanden. Det er så en af de dage. Cardio er jo godt, når man har væske i kroppen, så hvis jeg lige får taget mig sammen, starter jeg også løbebåndet :D

TIPS TIL BEDRE LØB
Få en god morgenmad
Medbring et stopur
Stræk ordentlig ud inden løb – især ben og nederste den af ryggen
Sørg for, at have et par gode løbesko
En god støttende løbebh og løbetøj er et must (gælder også mænd med rødvinspatter…eller)

FØRSTE LØBEDAG
Jeg skal jo løbetræne i forbindelse med min engagement i Hjerteløbet, der er ved at være på trapperne. I morgen har jeg min første time med løbecoach GITTE ALTID SLANK. Ja, det kalder alle hende, men hun er også slank.
Det skal jeg nok fortælle jer alt om. Det bliver hårdt men ret godt, er jeg sikker på.

MegaRed er sponsor på I Form <3 løb 2014 og støtter derved Hjerteforeningens kampagne Elsk Hjertet. Det gør jeg også, jeg løber nemlig i Charlottenlund i den nærmeste fremtid, for at støtte op om det gode formål. Du kan også løbe med ved at klikke her – I FORM Hjerteløb – og få mere info om tider og steder i nærheden af dig.
Hjerteløbet er vigtigt og det samme er essentielt fedt som MegaRed, for hjertet og hjernen kan ikke fungere optimalt uden et ordentligt og stabilt kredsløb og tilførsel af sundt fedt til hjernen. Uden sund kost, den rigtige kost og den rigtige tilførsel af sundt fedt, mineraler og vitaminer, kan det have fatale følger for mange. I ved det fra jer selv, jeres familie eller venner måske. Blodpropper, hjertestop, manglende koncentration, træthed, forpustethed, og så videre. Motion og den rigtige næring, kan forhindre livsstilssygdomme, give bedre præsentationer i det daglige, samt gøre, at man faktisk har lyst til at stå ud af sengen og komme i gang.

Når man lever sundt, er det en rigtig god ide at indtage kosttilskud. Bestemt også OMEGA-3 fra eksempelvis MegaRed. Jeg tester i øjeblikket MegaReds produkt, som er Omega-3 og MSC certificeret, altså baseret på bæredygtigt fiskeri. Ikke et fiskeprodukt, men Omega-3 olie fra krill, som er et rejelignende skaldyr. Omega – 3 er essentiel fedtsyre, og derfor ikke noget du selv danner i kroppen og som i den anledning skal indtages via kosten, eksempelvis, eller piller hvis ikke man spiser (nok) fisk hvilket er et par gange om ugen. Hjernen har brug for Omega – 3 for at fungere. Den har brug for essentielt fedt, da den blandt andet er lavet af fedtstof.

MegaRed: De lugter ikke af fisk, de er små og lette at sluge. Disse to fordele, er store nok, til at man faktisk orker at kaste sig over dem.

Køb MegaRed her
Få mere information om produktet og dets fordele klik her

LE GAMMELTOFT
Le Gammeltoft har udviklet en playliste i forbindelse med Hjerteløbet, er det ikke fint?
Hør den her.
Heartbeats Radio har sin egen app både til iPhone og Android. Så kan du høre musikken mens du løber. Smaaaart!

Sponsoreret indlæg i samarbejde med MegaRed

 

1 kommentar

  • christina

    Hej :)

    Kan du anbefale et mærke indenfor sportsbh’er. Har selv svært ved at finde en rigtig god en, med nok støtte til de lidt mere storbarmede af os :)

    Mvh Christina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sig hej til hofteskade