Jeg skal løbe et løb - se hvad her + konkurrence

Juletanker: Her vil jeg gerne hen – er det ikke fantastisk??!

Det er som om, at selv om jeg har en dejlig familie og alt det, vil jeg gerne rejse i julen. Jeg har gjort det før og har faktisk spurgt Dan om han vil rejse i år. Det virker til, at med lidt overtalelse, kan jeg få ham med på at eksekvere ideen og jeg har allerede fundet det mest perfekte sted. I tror det ikke. Jeg kan jo altså næsten heller ikke selv tro det. Okay, jeg har ikke booket endnu, men jeg er i dialog med dem, for jeg vil jo gerne vide, om de holder jul på hotellet og om touren til det smukkeste naturreservat er åben de pågældende (jule) dage.
To meget vigtige ting, for jeg vil jo gerne mærke det er jul bare sådan lidt!!
Det tog mig ærlig talt flere timer at finde frem til det her sted. Det ene link førte til det andet. Det samme som mænd sjovt nok altid oplever med porno.

Skal jeg lige vise jer stedet? Det hedder Hotel Lone og ligger i Kroatien:
hotel_lone_wellness_570_x_358 hotel_lone_171-960x640 filename-hotel-terrasse 2_4X7V9558_m pool1 hotel-lone lone 1      3LHD_142_Hotel_Lone_photo_by_3LHD_362


Plitvice Lakes National Park

27-jpgLower Falls, Plitvice Lakes national park, Croatia.Croatia-Europe-Plitvice-National-Park-ClosePlitvici-1-620x466Plitvice-Lakes-National-Park-Croatia-5dscn9590Kan jeg leve med en tur hertil? Det tror jeg da nok lige jeg kan!

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal løbe et løb - se hvad her + konkurrence