Se mig, se mig, se mig!

Familievold, børn og unge

tumblr_m6g2qo0i381qku4vyo1_500

Kære Kira Eggers,

Jeg skriver til dig, fordi jeg fortiden hjælper Foreningen Børn og Unge i Voldsramte Familier med at lave en undersøgelse af børn og unges problemløsningsadfærd. Foreningen vil gerne have mere viden om, hvad børn og unge gør, når de står overfor alvorlige problemer. Formålet er selvfølgelig, at blive bedre til at tilbyde hjælp til børn og unge og at møde børn og unge, der hvor de er.

Vi ønsker svar fra unge mellem 13-19 år:
De kan deltage i undersøgelsen her

Hvis du ikke kender foreningen i forvejen, så kan jeg kort fortælle, at foreningen hjælper børn og unge til at løse problemer med vold i familien eller kærestevold. Der er stort behov for hjælpen, da man ved at der sidder 1-2 elever i hver skoleklasse, der har voldsproblematikker inde på livet. Hjælpen sker gennem telefonrådgivning, web-brevkasse og en chat, og foreningens nyeste tiltag er Basen, hvor man kan komme direkte ind fra gaden og få anonym rådgivning og hjælp. Du kan evt. læse mere på www.familievold.dk.

Vi ville være dybt taknemmelige, hvis du kunne have lyst til at linke til undersøgelsen i et blogindlæg, da vi ved, at din blog bliver læst af mange, ligesom du er et stort forbillede for mange unge mennesker.

Bedste hilsner og tak for en god blog,

 

 

2 kommentarer

 • Hej Kira. Jeg vil bare sige tak, fordi du har delt det her. Vi er ufattelig taknemmelige for alt den støtte, vi får. Det betyder virkelig meget og gør det muligt for os at hjælpe endnu flere børn og unge ud af volden. Så tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Jamen jeg finder det til at være et rigtig godt initiativ. Set i lyset af hvor mange føler sig isoleret i den situation, så er det vigtigt at få budskabet ud. Ikke mindst hvordan man kan få hjælp efterfølgende, da det jo også er en meget kritisk tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mig, se mig, se mig!