Opfølgning: 10 kilo på 10 uger

Goodiebox med posten: Altid en god overraskelse

IMG_0682 IMG_0400 IMG_0399

Jeg elsker at få de her pakker, fordi jeg føler at jeg får en overraskelse hver gang, hvilket jeg jo også gør. Jeg tager hvad jeg kan bruge, og så deler jeg ud til naboen, veninder eller mine søskende. Alle kan godt lige bruge en creme til håndtasken eller en lækker ny neglelak.
Jeg kan specielt godt lide når der kommer tørshampoo med i æsken for det kan jeg også have med i tasken. Når man træner eller er i et fitnesscenter dagen lang er det klart en fordel at have det med sig, så håret ikke klasker.
Det er ren snyd, og rent er det jo så ikke, når det jo faktisk er tørshampoo. Virker bedst i hår der ikke lige er vasket :).
Forvent temaer som festivaltema, valentines tema også videre.

www.goodiebox.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfølgning: 10 kilo på 10 uger