Goodies & Trreats lige til døren

Venus freeze: Skønhed for atleter…og dig

Vidste I, at man kan smelte fedtceller væk?
Det er sådan, at flere fitness atleter der skal stille op i konkurrence, begår den sidste finish, ud over en vanvittig uge med masser af væske og streng diæt, på en briks med en varme dubbidut på over 40 grader. Det er fordi det fjerner de der knuder du måske selv kan mærke, hvis du kører hånden hårdt op ad låret, eksempelvis. Også andre steder som balder, ansigt, arme, tennisarme og så videre kan sagtens tåle at blive behandlet.
Ja, som du kan læse, er selv atleter menneskelige, for man tvivler jo lidt, sådan som de står på en scene nærmest fejlfri. Som du nok har regnet dig frem til, så kan det ses, ikke blot mærkes, men ses når behandlingerne er færdige. Allerede efter første gang, kan jeg så bekræfte. Ret vild oplevelse.

Sofia-Vergara-Venus-Legacy-Treatment-e1409013519604-2xem47el9ypevwvz0onb40Her ligger skuespilleren Sofia Vergara og gør sig klar til Emmy Awards i selskab med varme dubbidutten og en Venus treatment der hedder Legacy

…og her ligger jeg:
Screen Shot 2014-09-09 at 9.18.46 PMDet var lidt en pludselig indskydelse. Jeg havde en time i Hørsholm der skulle slås ihjel, så jeg tænkte at ligge her med strutrøv og papirstrusser lige var sagen. Jeg gik op til Bodyform som jeg bliver behandlet hos i forvejen, men må godt nok tilstå, at jeg ærgrede mig over, at jeg ikke havde fået ordnet ben inden. Det er virkelig noget at overveje. Hvis man som jeg, enten får en fiks ide der indebærer bare ben eller skal skæres fri af en bil, at det sgu da rart for sindet at have pæne trusser på og være helt glat og smuk på benene. Suk.

Jeg skal nok fortælle meget mere om Venus Freeze på et senere tidspunkt da jeg skal have en til flere behandlinger. Den næste om et par uger. Jeg har et par knuder på siden af lårene, lidt hårdt under huden, det er mere eller mindre opløst med en behandling, og min hud er mega blød og mindre bumblet. Alle der har en nogenlunde normal fedtprocent, kan sikkert finde områder med knolder under huden. Mærk selv efter. Det er dem der nærmest smeltes væk. Jeg skal lige høre Inéz fra Bodyform hvor jeg fik det lavet hvor længe det varer og hvordan man holder det ved lige, ellers kan jeg jo ikke lavet andet end at komme rendende deroppe hos hende. Ikke at det generer mig, men det kan da blive ret dyrt! Inéz behandler alle dronningerne i Whiskybæltet, så hvis du også vil være en dronning eller føle dig som en, smut forbi hende.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodies & Trreats lige til døren