Atlet: Avas guide til træning med elastikker

Ønskes: Six pack – haves: Six pack

Denne pige kontaktede mig, fordi hun brændende ønskede sig en six pack og at blive mere markeret generelt. Det kræver jo, at hun taber sig.

Nu har jeg en del i slankeforløb, men der kommer også nogen der blot ønsker at tabe sig enkelte kilo og bygge videre på det de allerede har.
Før – billedet viser, at hun ikke har langt igen.
Screen Shot 2014-08-27 at 12.28.51 PMSom det ses, er hendes udgangspunkt ret godt! Det meste har afgjort ligget i kosten. Men også videreudvikling og definering af hendes mavemuskler har været i fokus.

Resultatet efter halvanden måneds træning og igangværende kostforløb med nogle smuttere, (FY!) er hun 16 cm mindre over hele kroppen og tre kilo ned i vægt. Jeg har ikke vist hendes underkrop, da det ikke lige var det, der var fokus på i dette indlæg, men benene og balder følger selvfølgelig flot med og er en del af programmet. Vi har halvanden måned tilbage af kostforløbet, så jeg forventer at se endnu bedre resultater.

Læs også: Vanvittig core/mave træning samt genial teknisk know – how

Vi har trænet sammen to til tre gange om ugen både helkrop og split og så har hun selv trænet de dage hun kunne nå det. Vi har lavet styrkeløft, styrketræning og HIIT.
Jeg startede ud med, at lave ren styrkeløft de første tre uger. Derefter gik jeg efter at hypertrofi (muskelvækst).
Jeg må erkende, at jeg nev hende hårdt i maven, det der var at nive i, fordi hun har haft dage med indtag af alkohol og andre ting der IKKE stod på hendes plan. Det har givetvis været et setback i forhold til, hvor vi KUNNE ha været. Pyt med det. Hun ser fanme godt ud! Vi arbejder videre. Flot gået, D!

Screen Shot 2014-08-27 at 12.28.31 PM Screen Shot 2014-08-27 at 12.28.19 PM Screen Shot 2014-08-27 at 12.28.11 PM Screen Shot 2014-08-27 at 12.28.01 PM
Jeg har en anden case, jeg vil vise jer en af de kommende dage. En pige der vejEDE 98, glæd dig til at se hvad hun har opnået fra den 11.7 og til nu.

Hvis du vil have hjælp til kost og træning, skal du være velkommen til at kontakte os:
os@dkira.com for at høre mere.

10 kommentarer

 • Maj

  Fandeme godt gået, det ser brandgodt ud….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Kira!
  Har sendt en mail til dig :) Skal snart optræde i pole, så kunne være så lækkert at komme i gang med et trænings og kostprogram hurtigst muligt, hvis det kunne lade sig gøre :)

  Mvh Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha det ser godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Kira!
  Jeg har sent en mail til dig, kunne meget godt tænke mig et trænings og kostprogram! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Lyngbo

  Hej,

  Jeg kan ikke få lov at sende jer en mail på den ovenstående. Kan jeg få dig til at sende mig en mail og så besvare jeg derigennem?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Kira.. Jeg er en kvinde på 30år, mor til 2 dejlige børn.. Men kan slet ikke få den krop jeg gerne vil have.. Vil gerne tabe mig, men endnu mere vil jeg gerne strammes op alle steder.. Træner håndbold og lidt crossfit ved siden af, men der sker bare ingenting?? Og skal nok indrømme, at kosten er ikke som den skal være.. Prøver virkelig at holde motivationen oppe, men køre altid surt i det, falder tilbage i den gamle kost-rutine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Sørensen

  Jeg vil gerne tabt mig, men er så dovne, har problemer en del at min mave ligne en gravid. Det er jeg træt af.
  Hjælp mig.

  Hvordan jeg skal gør??

  Knus Camilla Sørensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Ditlevsen

  Kunne godt tænke mig og høre lidt om jeres tricks :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne holzendorff

  Hej kira jeg kan desværre ikke træne med da jeg bor for langt væk. Men vil rigtigt gerne have gode råd fra dig.. Jeg vil selv meget gerne have gang i en total body træning. Med kost vejledning osv. Jeg er 46 år og sikker på at jeg kan gennem gå den totale forvandling af min krop som jeg ønsker. Og være et bevis på at man er still going strong . Lider ikke med vægt problemer måler 167 og vejer 56 kg. Glæder mig til at hører fra dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Atlet: Avas guide til træning med elastikker