Er du til detox kure? Vil du vide hvad jeg mener om dem?

Indbrud

Så snart jeg kan, tilbringer jeg tid i mit sommerhus. (Se billeder).
Det har været en dejlig periode, for jeg har i år isoleret anneks, bygget terrasse rundt om huset således der er adgang fra soveværelset til haven, jeg har fået lavet en lille spisekrog foran soveværelset og en overdækket terrasse foran stuen. Ja, jeg bliver nok aldrig færdig. Som husejer ved du sikker hvad jeg mener!

Grund til bekymring?
Desværre har der været en del ubudne gæster på denne egn, og flere har beklaget sig over indbrud. Dem overfor, har haft indbrud to eller tre gange på et år. Jeg har taget en test på Falcks hjemmeside der hedder “Grund til bekymring” for at se om jeg ligger i risikogruppen. Jeg fik ud over et fint billede af mit hus oppefra, også denne skræmmende info:

Politikreds: Nordsjællands Politi
Hvert år sker der 8.986 indbrud i dit område. Det svarer til 25 indbrud om dagen.

25 indbrud – om dagen?! Tror det er på tide, at overveje en alarm. Ofte har vi jo en tendens til at handle når skaden ER sket.

Screen Shot 2014-08-23 at 8.23.41 AMHer er min firbenede alarm, men hun er der jo kun når jeg selv er der.

Jeg elsker mit sommerhus og ville blive så forfærdet, hvis jeg kom hertil, og nogen havde været her.
Har I alarm på jeres hus? Har I nogensinde haft indbrud?

Tag testen
Ud over at tage testen, kan du også vinde en Falck Alarm, det er da ikke dårligt.

Deltag i konkurrencen her og se om dit hus ligger i risikogruppen.
Vil gerne høre dit resultat i kommentarfeltet.

hus

 hus2

 

Sponsoreret indlæg

6 kommentarer

  • Louise Rasmussen

    Her siger den også 25 indbrud om dagen…
    Jeg ved godt at indbrudsraten er høj men jeg tvivler på at den er så høj – det kunne være skægt at tjekke op på det ved Nordsjællands politi og få be- eller afkræftet om det er sandt at raten er så høj her i det nordsjællandske :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Vi har selv sommerhus tæt på Skagen, og bor i Lyngby. Afstanden til sommerhuset gør at vi ikke lige kommer forbi hver weekend, og at have alarm der er bare så betryggende! De penge er godt givet ud:-) omvendt har vi også alarm vor vi bor og det er bare så rart at vide at hjemmet er ok simret når man er ude at rejse eller hunden er alene hjemme når vi er på arbejde, de kan løbe med min computer men ikke med min hund!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Vi har alarm på huset og har haft det siden vi købte det for 10 år siden. Tanken om at komme hjem og se der har været ubudne gæster eller mine børn kommer hjem fra skole og der har været indbrud gør mig helt skidt tilpas….

    Når vi tager hjemmefra ruller vi alle gardiner/ persienner ned, for så kan man ikk se hva der er i huset. Og når der er alarm på gider de ikk gå ind, for de kan ikk se hva der er at komme efter. Og det er ikk det værd for tyvene.

    Vi var i udlandet her i sommers. Tyvene var igennem vores have ( fodaftryk på hegnet) de havde været rundt om vores hus, men kunne ikk kigge ind, det resulterede i at de lavede indbrud i bagboens hus, så nu har de også fået alarm….

    Jeg kan på de kraftigste anbefale alarm på huset, men vælg en alarm der går til en alarm central, så ved du at der kommer nogle og ordner og dækker af hvis de alligevel laver indbrud. Vi har G4S alarm og de kan på det kraftigste anbefales…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

    Jeg er så meget med på alarm bølgen fra næste uge. Så kan Opi holde lidt fri :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luise

    Vi har haft indbrud. Jeg har virkelig siden da, ærgret mig over at vi ikke installerede en alarm for længe siden. Det er simpelthen så ubehageligt at komme hjem til.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inez Krieger

    Vil ikke leve uden min alarm
    Til en start var den anskaffet fordi vi ikke ønskede at vores børn skulle komme hjem til et gennemrodet hus.
    Med årene er det jo så os selv der ikke ønsker u inviterede gæster.
    Og efter vi har HAR haft et par indbruds forsøg er vi nu endnu mere glæde i det de ikke turde gå ind – ifg. politiet pga. larmen fra sirenen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du til detox kure? Vil du vide hvad jeg mener om dem?