Beetroot blinis

KISS: Keep it simple stupid

P60100311
Vil du tabe dig og være tonet, have en mere atletisk krop, skal du træne med resistance. Det er ikke nok, at løbe en tur. Man kan lave nok så meget cardio (konditionstræning) hvis man vil tabe sig, men synet der møder en efterfølgende, er nok ikke det kønneste, hvis ikke man også vælger muskelopbyggende træning.

Man kan godt være tynd og være maratonløber. Men det betyder IKKE at man har mindre fedt end ham eller hende ved siden af, der laver squats.

Min tilgang til træning er militær-inspireret. Pulsen op og resistancetræning. Ikke mange gentagelser som man ville foretrække i en bodypunp time, men 15 og derunder, helt ned til 6-8 gentagelser pr. sæt.

Alle mine klienter oplever før eller siden, at de bliver sat på militær – inspireret træning. 90% er overvægtige kvinder.
Nej, jeg råber dem ikke ind i hovedet. Jeg kaster dem ikke i havet med en sandsæk om benet og jeg tvinger dem ikke til noget. Men filosofien er derhen ad. Ikke så mange pauser, pulsen op og træning der styrker muskler. Med andre ord: Massiv fedtforbrænding og muskelopbygning. De kommer tilbage efter mere, så tro ikke, de lader sig skræmme. I stedet, lader de sig motivere af, at vægten, cm og spejlbilledet rykker nedad hver uge.

Kost og træningsforvirret? Læs med her, dette er helt sikkert noget for dig.

Jeg foretrækker HIIT inspireret træning, egen kropsvægt, bentræning, styrketræning generelt.
At lave mere cardio øger fedtforbrændingen yderligere, uden tvivl. Bliv ved med det. (Evt. HIIT) Men glem ikke også at holde din styrketræning vedlige ved siden af. Det bør ikke være enten eller. Muskler bliver stimuleret af styrketræning og i den forbindelse forbrænder muskelvævet kalorier. Jo mere muskelmasse, jo mere forbrænding.

HIIT = High-intensity interval training.

Når de har nået en passende vægt, bliver der skruet ned for cardio og op for styrketræning.
Det er faktisk ret simpelt i det store billede:
– Styrketræning og HIIT fordelt ud over ugen, og du er godt på vej. Glem ikke maden. Den skal også være på plads. Maden er tricky for de fleste, deri ligger nok den største udfordring. Musklerne ses ikke så meget, når fedtet er i vejen. Overskydende fedt afskaffes ved at skære kcal ned i det daglige indtag.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beetroot blinis