Greenpeace: Hvad har du tilfælles med Madonna og Jude Law?

Anmeldelse: Restaurant Kliché

PicMonkey Collage
Indehaveren John og jeg

Tæt på Kgs. Nytorv ligger en ny madfælde! En cocktailfælde! En dejlig restaurant ved navn Kliché.
Adressen er den samme som det gamle Congo, der nu er nedlagt. Hermed erstattet af Kliché som jeg besøgte med en veninde, for nogle uger siden.
Både baren og personalet gav anledning til godt humør. Baren havde nemlig nogle særdeles gode cocktails og de vin vi fik til maden var nøje udvalgt. Personalet var simpelthen så professionelle og søde, hvilket er noget jeg tror de fleste sætter stor pris på.

983720_10152559019459738_6641729893181005261_n

Jeg kan godt lide ideen om, at man kan sætte sig i baren før eller efter maden og fortsætte snakken, (jeg begynder at lyde som en drukmås!) alt imens en dj vender plader eller hvad de nu gør, disse dage , i stedet for at bryde selskabet op og gå videre. Jeg går ikke rigtig ud, så for mig er det meget passende. Her får jeg god mad, god service, ti meter til den nærmeste bar, musik og intim stemning. Whats not to like? :)
Indretningen er mørk og lun med ægte, velpassede blomster på væggene og stearinlys, dog på bordene.
Akustikken er god derinde, hader steder hvor man kan høre hvad de taler om hos naboen og omvendt. Vi har jo vores små hemmeligheder vi gerne vil have i fred, ikke?
Maden er særdeles velegnet til en der spiser grønt og fisk som jeg gør. Det udvalg der er for kødspisere skal ikke undervurderes, er jeg sikker på, men her kan jeg ikke tale med.

Jeg må ærlig talt indrømme at easypark reddede min aften. Jeg havde absolut ingen planer om at køre hjem efter de mange drinks, men tanken om at skulle hente bilen kl. 8 næste morgen som jeg havde betalt parkering til, var bare ikke sjov. Det fik jeg så løst ved at indstille min easypark app fra under dynen. Ahhh!
Lifesaver!!

Restaurantkliche.dk
se menuen her
Besøg det med din kæreste, veninde eller famile. Stemningen er til det hele.

INFO@RESTAURANTKLICHE.DK | +45 2825 7999 FRA KL. 14 | ONSDAG-LØRDAG KL. 18.00-02.00 | ST. KONGENSGADE 34 – 1264 KBH K

“Den nye menu er inspireret af det nordiske køkken med et twist af det franske moderkøkken!”

{Køkkenchefen er i øvrigt Steiner barn lige som jeg selv}

PicMonkey Collag3ePicMonkey Collage2

IMG_7300

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greenpeace: Hvad har du tilfælles med Madonna og Jude Law?