Det VILDE liv i London! {Flymaden er lavet og pakket-sådan er jeg}

Greenpeace: Hvad har du tilfælles med Madonna og Jude Law?

Pygmy Elephants in BorneoPygmæelefanterne lever kun i Borneos regnskove. Når skovene ryddes, mister de deres hjem, og det anslås, at der i dag kun er omkring 1000 pygmæelefanter tilbage i naturen.

Hjælp Pygmæelefanten og de mange andre truede dyr, samt støt den store indsats for at hjælpe vores miljø, så vi ikke efterlader en smadret natur til vores efterkommere. Det kan vi ikke tillade os.

Ved at skrive dig op til Greenpeace nyhedsbrev, deltager du i konkurrencen om at vinde 5 kasser årstidernes frugt eller 5 kasse økologisk Hansen is. Det giver dig en god mulighed for at tage stilling og gøre en forskel sammen med blandt andre Jude Law og Madonna. Uden folk som dig, er der ikke de samme nyttefulde resourcer til at fortsætte arbejdet ud i fremtiden.

Skriv dig op her, hvor du også kan vælge hvad du foretrækker at vinde

Overskrifter på det seneste:

-Illegalt fældet træ kan stadig uhindret vælte ind i Europa.
-Emma Thompson stævner ud med Esperanza for at beskytte Arktis.
-Dansk palmeolieleverandør lover stop for beskidt palmeolie.

De kedelige nyheder er mange. Der er ting du ikke vidste, men du allerede nu, ved at læse med her, kan ændre på. Jo flere der stiller sig op og siger fra, jo større er chancen for at få succes med at ændre på “verdenssituationen”.

Disse overskrifter KAN ændre sig til noget positivt, med DIN hjælp, se her:
Norske myndigheder suspenderer Statoils olieboringer
Norges miljøstyrelse har netop suspenderet Statoils planlagte olieboringer i Barentshavet, der vil være de nordligste nogensinde. Beslutningen kommer efter, at Greenpeace har indgivet en klage over boringerne.

Cloetta lover ansvarlig chokolade
Der er godt nyt for dem, der holder af chokolade fra ansvarlige producenter. Og godt nyt for Indonesiens regnskov. Cloetta lover fremover at stoppe brugen af palmeolie, der forårsager skovrydning.

Procter & Gamble lover stop for rydning af regnskoven
Den amerikanske dagligvaregigant Procter & Gamble forpligter sig til at standse al indkøb af palmeolie, der medvirker til at rydde regnskoven. Det sker efter global kampagne fra Greenpeace.
Flere nyheder her

Du kan gøre en forskel, skriv dig op til nyhedsbrevet nu, og deltag i konkurrencen om atvinde  5 kasser årstidernes frugt eller 5 kasse økologisk Hansen is. KLIK HER

Hvis du vil være med til at gøre en forskel, kan du joine Emma Thompson, Jared Leto, Jude Law, Madonna og mange store profiler, der ønsker at gøre en forskel for blandt andet for at beskytte Artkis, som er på alles læber hos Greenpeace i øjeblikket. KLIK HER.

Screen Shot 2014-08-12 at 9.10.54 AM Screen Shot 2014-08-12 at 9.10.44 AM Screen Shot 2014-08-12 at 9.10.26 AM

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det VILDE liv i London! {Flymaden er lavet og pakket-sådan er jeg}