bygger #musicstudio

Det VILDE liv i London! {Flymaden er lavet og pakket-sådan er jeg}

IMG_5775

På vej til London lige om lidt. Har lige lavet mad til flyveturen:
En sød kartoffel omstruktureret til kartoffelmos og et par tun-deller samt tomater.

IMG_5769

Når jeg kommer hjem, skal jeg i drive-in bio i Lynge med et par venner og Dan, til premiere på Into the Storm. Jeg glæder mig helt vildt, særligt fordi det er min farmor der har designet hele udearealet, hun var arkitekt og en fandens dygtig en. Kan bare ikke fatte, hun ikke er her mere. Hun var så frisk og så kom kræften. Min farmor var den mor som jeg aldrig helt havde, da min mor aldrig havde det helt godt. Hun er også død for nogle år siden, muligvis hjertestop som blev aktiveret af en overdosis. Hvem ved, hun blev fundet med friske stikmærker. Min farmor og min mor har lært mig alt om at holde om dyr, i øvrigt. Det er jeg glad for, den dag i dag :)

Nå, røg af sporet…tilbage til emnerne.

Min dejlige BMW x1 danner den perfekte ramme til sådan en oplevelse, da den er rummelig, lyden er god og sæderne er behagelige.
Jeg har leaset den fra Max og Martin her

1 kommentar

  • Julie

    Jeg troede du var vegetar? Men du spiser så fisk? Det er virkelig problematisk for vegetarer og veganere, når folk der spiser fisk og andre animalske produkter proklamerer at de er vegetarer. Så får man serveret en fiskeret på restaurant, fordi man spørger om de kan lave noget vegetarisk.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bygger #musicstudio