Ananas Parfait: Sådan har du ikke fået den før :)

Vind en skanning af dine papirsminder: Find dine gamle albums frem

Tillykke til vinderen: Louise Jensen.

IMG_6894

Pasquinel og jeg, før der var noget der hed digitalkamera. Dengang, var det sjovt at fremkalde billeder. Det var altid så spændende at hente den lille folder hos fotohandleren

Hvis du er fra MIN genereation og MEGET ældre, har du sikkert et eller flere fotoalbums. Du kender næsten med sikkerhed, følelsen af at bladre igennem og lytte til mormor og alle hendes minder. Bevares, altid dejligt.
Personligt, jeg hev det altid ud af hylden eller kiggede alle vores billeder igennem igen og igen, som vi  har i en stor kiste. Jeg elskede det!

Men hvad gør du egentlig med dine fotoalbums, nu hvor mange minder ligger på Facebook, Instagram, din tablet, Dropbox, etc? Får du kigget på dem overhovedet?

Hvis du også har en kiste, mapper, foldere, æsker, etc. med billeder, var det måske en ide, at få et samlet overblik. Mine venner har startet dinefotos.dk og her kan du få dem skannet og altså få dem digitaliseret. Det er ret let. De sendes anbefalet og du modtager dem anbefalet, både dine billeder og digitalt.
Det er et nyt koncept, der fungerer efter bedste evne i USA, og nu kan jeg så se, at det er kommet til Danmark.

Hos DineFotos kan du købe et fotokasse, som du kan fylde med ca. 600 fotografier (måske 700, hvis du kan presse dem ind), for kun 995,- sommeren over. Det er da et godt tilbud :).

Prisen for fotokassen indeholder altså selve emballagen, porto, skanningen og et USB-stik eller en CD (Man vælger selv).

screenshot

4037

4595
 Man har 6 uger til at pakke sin fotokasse efter man har modtaget den

Vil du have en gratis skanning? Deltag i konkurrencen!

Hvad hedder denne service?
a) dinefotos.dk?
b) dineminder.dk?

Brug kommentarfeltet, vinderen bliver mandag den 11.aug. 2014 og får direkte besked via mail. (Mailadresse bliver ikke offentliggjort ved deltagelse).

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ananas Parfait: Sådan har du ikke fået den før :)