Vind en skanning af dine papirsminder: Find dine gamle albums frem

Frokost med cremeguru i Grækenland. Nej, hov! Vent, det er da Kurhotel Skodsborg

IMG_6860Kerstin til højre

IMG_6859 IMG_6857 IMG_6856 IMG_6855

Får du tit ansigtsbehandlinger eller andre ting, der er relateret til skønhed? Jeg gør ikke så tit. Jeg arbejder for det meste fra 7 morgen til 20 aften, enten derhjemme eller som selvstændig i fitness center. Jeg er jo selvstændig, så jeg ER så heldig at jeg selv kan bestemme mine arbejdstider, men ofte spænder events ben for min træning med klienter,  som ligger fra 9 morgen til 20 aften tre dage om ugen. Eller er det træningen der spænder ben for events? Ved snart ikke!

Lige denne gang, var Kurhotel Skodsborg ude med en invitation, der passede perfekt med både tiden og vejret. Det var simpelthen så fantastisk at komme frem til en tagterasse der mindede om noget, taget ud af et græsk resort.

” Vi har helt ekstraordinært fået mulighed for at invitere til en event på Kurhotel Skodsborg allerede på onsdag den 25. juni, hvor den svenske skønhedsguru Kerstin Florian holder et inspirerende oplæg. Kerstin Florian står bag en af de mest luksuriøse hudplejeserier i verden, af samme navn, og hendes produkter findes på nogle af verdens mest anerkendte og lækre spahoteller og klinikker.”

Frokost med Kerstin, var meget behagelig, idet hun er gennemført behagelig at være i selskab med. Hun er oprindeligt fra Sverige, men bor i USA med sin mand og datter. Datteren er med til at drive Kerstin Florian, med hovedkontor i Californien.

Vi fik nogle produkter med hjem, og som forventet, er det af høj kvalitet. Vi fik også mulighed for, at træde ned i spaen til en Kerstin behandling, men der kaldte arbejdet for mit vedkommende. Jeg er dog blevet inviteret tilbage, således at jeg ikke snydes for den oplevelse :)

Kerstin Florian er et anerkendt spabrand, som også er repræsenteret på andre internationale luksushoteller som The Dolder  Grand, Zürich, Fairmont le Montreux Palace og Hotel InterContinental Davos, så måske er du allerede stødt på hendes brand før. Hun har været omdrejningspunktet hos Kurbadet i Skodsborg med sin hang til naturlige produkter og skandinavisk islæt.

Screen Shot 2014-08-06 at 12.15.45 PM
Alle produkter er baseret på vitaminer, mineraler, antioxidanter og supernæringsstoffer, som hjælper til at nære, beskytte og forvandle huden. Se produktserien her, og læs mere om filosofien

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en skanning af dine papirsminder: Find dine gamle albums frem