LONDON med Bella

PicMonkey Collage.jpg

Så er det ferietid!
Jeg skal ses med min veninde Bella, og også ses med nogle andre veninder jeg ikke ser så tit. Jeg har nogle gode relationer i den by, som jeg har kendt i årevis. Jeg elsker at have veninder i andre byer, det er en god anledning til at rejse. Jeg har nogle af verdens bedste veninder herhjemme, men nogle gange må man gerne spise ude :).

PicMonkey Collagedfd.jpg
Bella har også været og besøge mig, men der husker jeg mest at vi sov eller var på ZEN. Det var i 2009.

Sidst jeg besøgte Bella for nogle år siden, ville jeg næsten ikke andet end at shoppe…med Bella på slæb. Det gentager sig nok, men til gengæld har jeg så inviteret hende på restaurant MASH London. Det er da et fint plaster på såret, for sådan at skulle være trækæsel og hotel for mig :)

Bella og jeg, lærte hinanden at kende, fordi vi begge er gode venner med Ludacris´ DJ, Jaycee. Jeg kender ham fra LA, da jeg i perioder boede der, helt tilbage i 2002-2005.

Han havde i en given periode for vane, altid at invitere Bella og jeg til Ludas koncerter i Europa samtidig, så han ikke skulle hænge på en af os 24/7.  I hans optik, kunne han nemlig liste af og glo på gamle plader med god samvittighed, ved at sætte os sammen. Ja, vi klagede ikke. Det var nogle gode oplevelser vi fik sammen.

Glæder mig til at se “mine piger” igen!

 

2 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *