Lidt fra vores sommerhus {Kom indenfor}

Nyt på Hornbæk Havn: Øko pølser

Kom og smag en øko hotdog!

I dag, bliver dagen hvor hele programmet for Sundheds-ugen i Hornbæk bliver fastlagt for mit vedkommende.
Jeg har dog fået een ting på plads til lørdag fra kl 15 til søndag aften:

my-onion-love-menu logo-black-clean

Gratis smagsprøver. Køb en hel pose af dine favoritpølser med hjem. Kan hentes ved hjemkørsel. Ingen gider slæbe på pølser i denne hede :). Du kan også købe en lækker hotdog naturligvis, blot med pølse af økokød.

LÆS OGSÅ: TRX og løbetræning med professionelle på havnen + få en snak med om kost og træning.

Hotdogs fra Pølsekompagniet! I Hornbæk Havnegrill, vil der blive serveret pølser af flere slags, som er 100% øko. Noget jeg vil håbe, kan fortsætte. Jeg er selv vegetar, men jeg mener, at Havnegrillen er klar til det, og med den succes de har oplevet denne sommer, er det måske på tide, at tage skridtet videre. Jeg synes i det hele taget, Hornbæk mangler et GODT biodynamisk, økosted, hvor man kan poppe ind og købe en sandwich, salater, etc.
Derfor, har jeg også taget kontakt til Raw & Rustic på Frederiksberg, der kommer jeg selv, og forhåbentlig, kan repræsenteres på havnen også. Det får jeg svar på i dag. Dette vil finde sted, lige ud for Havnegrillen.

Håber vi ses lør/søn denne uge (Uge 31).

Se alle aktiviteter her på Facebook

Eller her

Følg med under EVENTS hos mig, her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt fra vores sommerhus {Kom indenfor}