Det bør du vide: Styrketræning

Lidt fra vores sommerhus {Kom indenfor}

Sagde jeg virkelig det? VORES? Det er simpelthen kommet dertil, at det er vores nu. Dans og mit. Nyt for mig, at sige vores. Det skal jeg vænne mig til, men jeg kan ikke lade være, for sådan har jeg det jo. Ikke at vi økonomisk deler en skid, for det gør vi ikke.

Jeg…altså vi…har sommerhus med gå-afstand til Tegners Museum samt ned til Hornbæk hvis man er lidt frisk. Jeg kan også gå ned til vandet på kort tid (700 meter).
Her er skov og frisk luft, samt nogle fantastiske naboer.

Vi har tilbragt en del af sommeren på at sætte indendørs i stand. Vi er nået MEGET langt. Det ligner slet ikke det hus det var. Jeg skal nok vise jer billeder når vi er færdige.
Næste omgang er udendørs. Det kræver en kærlig hånd og jeg vil have min veranda og min lille sø. Får jeg det, kan jeg leve med meget.

Her er lidt fra stuen og terrassen. Jeg har et lille læsehjørne med shout-out til “mit” elskede LA, hvor jeg trods alt har tilbragt en del år. Spejlet er også købt med hjem derfra.

Udgang til terrasse, terrasse og skrivebord.

IMG_7508

IMG_7506 IMG_7167 IMG_7156Den store Mac står her ikke normalt naturligvis. Det ville være dumt. Det ville være at invitere indbrudstyve direkte ind. De skal dog lige forbi Opi først. Den er med fordi jeg skulle overføre nogle filer og havde tid til at gøre det heroppe. Med hensyn til billeder, så skal der være en hel billedvæg i baggrunden, det ene er det første der er sat op. Alle skal være med sorte rammer. Jeg kan IKKE udelukke, at der kommer flere af mig op :D

IMG_6851

Jeg er på udkig efter persienner som disse:
Screen Shot 2014-07-25 at 5.30.03 PM

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bør du vide: Styrketræning