Video: Træning, Arnold Schwarzenegger, skuldre, mave og bold

For varmt? Drik dine grøntsager

c.jpg

Spiser intet i denne hede. Det er svært, og jeg elsker varmen alligevel. I stedet, må nedkøling ske indefra, derfor har jeg kastet mig i grums med grøntsagssafter. Jeg er var så dehydreret i går, at jeg købte dem færdiglavet i øko-afd. af SuperBrugsen i Hornbæk. (Mærket Biotta).
Med en røvfuld isterninger, kunne intet både mætte mig en smule og køle mig ned som disse.
Da min rengøringslady så, at jeg havde smidt et billede på Instagram, sagde hun jeg skulle kigge forbi og se noget, på vej hjem.
IMG_7520 IMG_7517 IMG_7515
IMG_7528
Hun demonstrerede sin slow juicer, og jeg fik lige en lille smagsprøve med æble. Jeg er slet ikke i tvivl: Min food processor og min blender kan ikke længere gøre det, jeg skal have en slow juicer! Jeg blev i samme ombæring gjort bekendt med High on Life. I kender sikkert allerede alt til Mads Bo, men det gør jeg ikke. Indtil nu. Jeg må være bagud, for når jeg nævner det for veninder, siger de:
Ja ham ved jeg godt hvem er.
Siden hedder highonlife.dk og jeg er hooked.
Naturligvis, jeg har kendt til grøntsagsjuice i laaaang tid. Jeg mener, det er alment kendt, men jeg har aldrig givet det en chance. Kun i form af smoothies med bær.
Jeg glæder mig til at dykke ned i smagsvarianterne og det er den perfekte måde, at slukke tørsten samt få noget næring på både i heden og under travlhed.
Det kan lige tage toppen af sulten for en stund.
Jeg laver sjældent smoothies af andet end bær, grundet for meget fruktose, men jeg vil lave nogle  forskellige varianter af ingefærshots til at starte med, både med æble og blomme.
Desuden er jeg i gang med blommepuré til min sunde grød fra Aurion. Aurion spiste vi også i Rudolf Steiner da jeg gik i børnehaven og skolen.

God sommer, alle!

10563013_10152634001333674_6080468102042052494_n.jpg

2 kommentarer

 • Jeg købte en juicer hos highonlife.dk sidste sommer … fordi jeg ikke får nok grønsager (kan ærlig talt ikke fordrage dem) … tænkte at jeg så ville få en masse vitaminer osv. hvis jeg drak mine grønsager i stedet for :-) … juiceren er pakket ned og stillet øverst oppe i et skab nu … hvorfor? Jeg synes ærlig talt, at det tager for lang tid at lave juicen og ikke mindst rengøre maskineriet! Jeg står op kl. 5.00 om morgenen og skal med bus på job kl. 6.00 … der er ganske enkelt ikke tid om morgenen, og juicen skal jo helst være så friskpresset som muligt :-) … I stedet har jeg kastet min kærlighed over smoothies … der kommer alskens “lækkerier” i … spinat, avocado, mandler, havregryn, yoghurt naturel, proteinpulver naturel, chiafrø-budding … måske en banan eller et æble … en håndfuld edamamebønner … det smager SÅ godt og mætter i 4-5 timer :-) … held og lykke med din juicer … hvis du har opvaskemaskine, så sparer du ihvertfald en masse tid på rengøringen af den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Enig i, at det tager lang tid. Det skal være en weekend ting.
   Og ellers er jeg ret glad for dem man kan købe i helseafd.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Træning, Arnold Schwarzenegger, skuldre, mave og bold