Low carb fødevarer for 7500,- det kan du vinde med Fakta

Lige nu…

IMG_7494

Jeg leger kontor på cafeen “Dyrehaven”, Vesterbro.
De har netop serveret mig dette for 28 kroner:
Øko-æg med hytteost og lækkert rugbrød, jeg sprang smør over. Jeg kan blot sige, dette er PERFEKT for mig. Perfekt! Jeg kan gå hertil med mit medbragte kontor direkte fra lejligheden, og her er en stikdåse lige ved mit hoved, hvilket vil sige, at jeg ikke skal gå igen, når jeg løber tør for strøm :)

Lige nu, sidder jeg og lægger sidste hånd på en tekst til vores netop nye seminar. Nu siger jeg vores. Det er jo mit, men jeg har fået nogle fantastiske personligheder på, som skal guide jer der vil, gennem en jungle af træningsteknik, kost og afslutningsvis med træning, både styrke og core. Derfor: Medbring træningstøj.
Det bliver meget informativt, og tager i den grad udgangspunkt i folks generelle spørgsmål. Vil du lære squat, dødløft, m.m. og teknik herom helt ned på et nørdet plan (det er rigtig relevant info så man undgår skader og kan opnå positiv progression), skal du komme.
Vil du vide helt konkret hvorfor du ikke taber dig, hvad du kan gøre for at holde motivationen oppe både under og efter vægttab, vil du vide hvad forhindrer dig i ikke at få de ønskede resultater med din træning og kost, samt vil du have mulighed for at spørge en af Danmarks bedste, skal du komme.
Har du mod på at træne med en forhenværende MP´er (Militærpoliti), har du mod på at få pulsen op, samt træne med resultater for øje samt samle ny inspiration til din træning, skal du komme.
Vil du lære hvordan du opbygger en stærk core, lade dig inspirere til de bedste maveøvelser og vil du have nyt materiale til dit program skal du komme.
Jeg byder velkommen til Simon Rodovsky, Henrik Duer, Kenneth Lagstrøm og mig selv.

Meld dig ind i gruppen her for mere info eller følg med her på bloggen. Jeg opdaterer også på min egen FB side løbende.

Dato: 14.september, 2014
Sted: Urban Fitness på Amager, fra 10 til eftermiddag (moderate ændringer i tiden kan forekomme, program er netop ved at blive fastlagt).
Pris: Ved at blive fastlagt

VEL MØDT, VENNER.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Low carb fødevarer for 7500,- det kan du vinde med Fakta