TRX´en er kommet op og hænge

To pinlige ting, I ikke vidste om mig

Screen Shot 2014-07-03 at 9.21.34 PM

Ja, jeg ved det kan være svært at fatte, men jeg ER altså ikke perfekt. Virkelig. Tag bare armene ned, jeg er nøjagtig ligeså menneskelig som den næste, selvom igen, det jo næsten ikke er til at forstå! To ting, jeg har sagt hele mit liv er:
MuldvarpE
TommeLstok
Flot, ikke?
Det er først gået op for mig, for to år siden, at det hedder en tommEstok og i dag, fandt jeg ud af, at det hedder en muldvarP og muldvarPe i flertal og altså ikke muldvarPER.

Kom så med jeres!!!!

 

14 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg siger sæblebobler. Jeg ved det er forkert. Men det vil ikke komme rigtigt ud af min mund! Lige som himbæe, hångklæde og alle de andre dumme ord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg har sagt star-trucked istedet for star-strucked.. pisse pinligt, når man først finder ud af det er forkert så laaang tid efter :/ og når man har sagt det til alle de personer, som man er lidt starstrucked i nærheden af :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Åhh jeg har en meget pinlig en.. Jeg er fan af vores tidligere undervisningsminister og da jeg mødte hende, sagde jeg på et tidspunkt “jeg er lidt Star-trucked” .. Mere end en gang.. Jeg troede det var den rigtige måde at udtale det på indtil jeg hørte ordet i go’morgen dk en måned senere.. Det hedder Star-strucked vist nok.. Men nej nej, jeg er en stjernetraktor :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kender en der siger receFter i stedet for recePter ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis

  Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst (hvis nogensinde) har set tommer på en tommestok.. Måske de skulle finde et nyt navn til den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mobarak Hussein Ahmed

  Hej Kira

  “Tommelstok” kan retfærdiggøres fordi det er skam tommelfingeren som netop er brugt som måle enhed. Tommel fingerens bredde er ca 2.5 cm deraf en tomme. Er det ikke okay jeg fortsat så kalder den “tommelstok”? Folk ved da hvad jeg mener.,,
  Hilsen ham den kloge dumme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Jeg har som voksen ikke rigtig sagt noget spicelt sjovt, men har haft en veninde der gik og sagde no friends, istedet for no offence Det var satme sjov da jeg fandt ud af,- at det var det hun havde sagt i årvis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Æij… her har jeg gået og sagt muldstokke og tommelvarpe. SÅ tæt på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har i mange år sagt: hips om haps istedet for hip som hap!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty Gaardbye

  Skrev paRpir helt op i 9. Kkasse. Og siger stadig en kilomet, hångklæde, himbær og bytter rundt på lagt og ligget. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dengang jeg var mindre har jeg altid kaldt en sofa for såfa og nisse for næsse. virkelig dumt, og blev først gjort opmærksom på det da jeg gik i 8 klasse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej !

  Mine er

  MindreVÆRKSkomplekser = mindreværdskomplekser

  Sørme også tomme(L)stok haha, det fandt jeg så ud af i dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marlene

  Haha det har jeg også altid troet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRX´en er kommet op og hænge