Pakket og klar: Afsted til Aller Media og Magasinet Move

Hoppet på min egen kostplan + rabat på personlig træning

10483447_249555038501789_1496975928_n
Makeup: Eyeslipsface.dk

Som en der rådgiver andre i at spise rigtigt og ofte med vægttab eller øgning for øje, synes jeg det kunne være sjovt at lave en plan til mig selv.
Jeg er ikke i nærheden af overvægtig, men jeg synes det kunne være sjovt at prøve og det ville ikke skade mig eller nogen andre, at jeg smed 3-4 kg og slet ikke i en god sags tjeneste, for det er dette jo. Det er for at vise, at hvis man gør som man planlægger og aftaler, får man resultater.

Nu skal det siges, at min grundform er god, derfor vil jeg tro, at jeg kommer ned i vægt relativ hurtigt. Det vil tiden vise. Min træning hedder to gange om ugen HOST, ikke godt nok. Jeg laver ikke så meget konditionstræning, mest styrke og så ture med hunden. Jeg får pulsen op ved styrketræning, da jeg nogle dage, vælger at holde kortere pauser og kører flere supersets og cirkeltræning. Derudover TRX som jo virkelig får ens puls op, hvis man træner med den en halv time.

Min kost består af mange små måltider fordelt ud over dagen. Hovedsageligt får jeg proteiner og kulhydrat, men selvfølgelig også det sunde fedt. Det får jeg fra makrel, laks (ikke opdræt), mandler.
Jeg spiser mandler dagligt, men laks et par gange om ugen. Jeg spiser også hørfrø.
Ud over det, spiser jeg blandt andet mager fisk, grøntsager, søde kartoffel, havregryn, bær, hytteost og skyr. Jeg tilføjer Sukrin eller Strø fra Isis.

Jeg har ikke noget issue med light produkter, så jeg nyder godt af chokolade sirup sukkerfri fra dialife.dk og en af deres alm. sirup der også er sukkerfri.

Jeg har stadig nogle protein is fra Whey Hey stående et sted på Teglholmen, så dem skal jeg ud og hente. Håber ikke de når at smelte.

Jeg spiser løbende hele dagen og planlægger min mad hjemmefra. Hvis jeg er ekstra sulten, tager en jeg skyr fra supermarkedet, der er lige til at spise. Gode proteiner. Jeg spiser også æggehvider og laver omeletter af dem. Desuden spiser jeg kosttilskud.

Jeg startede mandag på 59.1 og er i dag onsdag på 58.8. (Væske).
Jeg skal nok skrive om hvordan det går løbende.

Forvent dog ikke de store udspring af frustrationer, jeg er vant til livsstilen og derfor forekommer det mig ganske naturligt. Ja, det er hvad der sker, hvis man VIL det. En omprogrammering.

Det er fordelingen af maden (proteiner, kulhydrat og fedt) der for det meste volder selv den mest standhaftige problemer, for er der for lidt af det ene eller for meget af det andet, sætter det ens krop ud af kurs.

“Jeg spiser sundt”
siger mange, men fordelingen, er den som den skal være?
Det er en videnskab. Virkelig. Og folk siger mange ting. Hele tiden. Mange forskellige ting. Jeg kan blot konstatere, at det jeg gør, virker for mig, og gør mine klienter det vi aftaler, virker det også for dem.  #thatsafact. Se selv, klik her

Jeg tager 500,- for en plan og 1800,- inkl moms for et forløb.

Da mange af mine klienter er på ferie, er der huller i kalenderen, dem vil jeg gerne fylde ud med et tilbud der lyder:
3700,- inkl moms for 12 træningstimer. De skal bruges på 6 uger og senest frem til september.
Skulle der være tider ledige i kalenderen, er man velkommen til at hoppe på dem også – GRATIS! Jep, vildt nok, ikke?
Det er et intenst forløb, men resultaterne bliver også derefter :). Hårdt arbejde betaler sig, og det ses og ikke mindst mærkes.
Som sagt, dette er et sommertilbud, så hvis du alligevel ikke skal på ferie, så kan vi ligeså godt få trænet og komme i form, ikke? :)

SKRIV PÅ os@dkira.com

Husk at jeg ikke dækker dit gæstekort i fitness centeret, det skal du betale. Med mindre vi træner udendørs nogle dage, så er det jo ikke en ekstra udgift.

16 kommentarer

 • Pernille

  Hej Kira
  Jeg er meget interesseret en plan til 500, men hvad indeholder den helt præcis?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Hej Pernille,
   En plan er personlig og bliver lavet TIL dig, ud fra de ting du godt kan lide. Derefter, retter vi den til og vi finder ud af at fin-tune den så du kan komme i gang. Så går der nogle dage, så ringer eller skriver du, og siger:
   Mmmm, lige det der, fungerer ikke helt for mig alligevel, er der et alternativ?
   Og det finder vi så, og til den tid, har du fundet en form for melodi, der giver dig mulighed for at eksekverer planen, da de rettelser der skal laves, dem laver vi sammen. Planen er lavet med det formål at den skal bruges i tre måneder, ikke mere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Fedt, det lyder da billigt :)
   Er det så omhandlende kost eller træning?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Kira
  Er meget interesseret i en plan til 500 fra dig, men hvad indeholder den helt præcis?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Hej jeg ku godt tænke mig en kostplan . Hvordan fungere det med betaling osv ??? Mvh belinda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Kira,

  Først sikke en super flot side/blog du har. Jeg er næsten lige begyndt at læse den. Jeg er selv en halvgammel kone sidst i 40’erne, og jeg er hverken særlig sund eller fit, men jeg synes det er så spændende at læse om dine projekter og det er nogle flotte billeder og en god tekst du har på. Jeg kan også godt lide at læse om dine sunde ideér til mad. Og at du så skriver, at man jo ikke kan revolutionere det hele på én gang – DET ta’r jeg til mig.
  Du er en utrolig flot kvinde, det kan man godt blive misundelig på, men jeg kan også godt se, at du kæmper for sagen.

  God sommer til dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Ihhhh! Sig noget mere!!!
   :D
   Tak for det <3. Dejligt at have dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Kira
  Hvilket træningscenter trænes der i? :-)
  Kunne meget vel være interesseret hvis jeg ikke skal bruge alt for meget tid på transport :-)
  Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Hvor bor du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Frederiksberg – plejer at træne i Fitness World Valby

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Ok, Jeg træner i Urban Fitness på Amager, tæt på Chr. havn. Der er metrostation et par minutter derfra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mellergaard

  Hej. Hvad med lidt frugt og bær, spiser du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Jensen

  Kære Kira. Jeg kunne godt tænke mig hjælp fra sig, men bor i Århus. Hvordan kan det strikkes sammen? Jeg arbejder også i døgnvsgter, og har derfor ikke mulighed for at træne hverdag. Sådan lige ganske kort,.. Glæder mig til at hører fra dig. Mvh Anette Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakket og klar: Afsted til Aller Media og Magasinet Move