Mini - pizza: Sådan laver du pizza // en sundere version

Fokus på tandlægeskræk

Screen Shot 2014-06-29 at 10.16.15 PMSkal det endelig være, så er jeg så glad for, at mine tandlæger er sådan nogle, der bare altid tænker på om vi andre har det godt. Jeg ligger seriøst strukket, en halv meter længere end jeg er, har mange spørgsmål og vil helst gerne høre svarene mere end een gang. De må virkelig enten have gode dage altid eller måske er de verdens mest tålmodige mennesker. Af ren irritation, kunne de jo komme til at vrikke lidt ekstra i en dum tand, men næh, sådan er de ikke hos mine tandlæger. Alle de besøg jeg har haft på det seneste, har været i forbindelse med at jeg har haft en visdomstand og desuden har haft brug for adskillige tandrens, fordi jeg har meget tætte tænder og jeg ikke altid held med tandtråd, eller med at huske på det hele tiden. Det er jo hver dag! Som om jeg ikke har rigeligt at se til. Men så igen, jeg er sikker på, at jeg ser lidt pænere ud med tænder i munden.

Jeg kommer hos Godt Smil, i øvrigt, anbefalet af Jim Lyngvild.

Jeg så lige denne kampagne, godt nok for noget tid siden, som sætter fokus på tandlægeskræk:

Tandlægesamtaler kan afhjælpe danskernes tandlægeskræk
Malerier i loftet, blomsterdufte og beroligende musik er blandt de virkemidler, som får danskerne til at slappe af, når de besøger tandlægen. Men hver femte dansker har også god gavn af en indledende samtale med tandlægen om behandlingen. Det viser en ny undersøgelse fra zendium.

Efter en omfattende undersøgelse af danskernes forhold til tandlægebesøg og egen tandhygiejne sætter zendium oplysningskampagnen ”Styrk Munden” i gang. Kampagnen skal afhjælpe tandlægeskræk og øge tandsundheden i Danmark i 2014.

Dårlige oplevelser og frygt for smerter
Samtaler og andre hjælpemidler er nødvendige for godt hver anden dansker (48 pct.), som lider af nervøsitet og ubehag, når de skal til tandlæge. Flere end halvdelen af danskerne (54 pct.) er bange og nervøse, fordi de finder behandlingen smertefuld og op mod hver tredje (31 pct.) har haft en dårlig oplevelse i tandlægestolen.

Her ligger jeg i stolen hos Godt Smil, som ikke synes jeg er pivet, selvom jeg snart er 40!
Screen Shot 2014-06-29 at 10.24.09 PM

 

Sponsor-indlæg

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini - pizza: Sådan laver du pizza // en sundere version