Sp34: Hotel med øko-restaurant

Vind! To billetter til The Color Run // Herning + goodiebag fra Nivea

UPDATE: Signe Kristensen blev vinderen af goodie bag og to billetter. God løber, frøken.
Tak fordi I alle deltog. :)

 

pic06

Jeg har to billetter til en heldig vinder i min favorit-by, Herning! Jeg elsker Herning for deres altid venlige opførsel og åbenhed, jeg har det altid sjovt i Herning, og ikke mindst i Boxen. I den anledning vil jeg gerne udlodde nogle billetter til årets The Color Run.

Ud over de herlige løbe-billetter til en værdi over 300 kroner, modtager du også to lækre goodiebags fra Nivea, som er hovedsponsor af The Color Run i år.
En til dig, og en til din løbe-makker. Er det ikke bare skønt?! Kig i pakken før du løber, for der vil være noget deri, du kan bruge til turen, så du kan beskytte din hud under den bagende sol.

For at deltage, skal jeg vide følgende (svaret findes i teksten):

HVEM ER HOVEDSPONSOR AF THE COLOR RUN?
Skriv dit svar i kommentarfeltet, jeg trækker lod i morgen formiddag, og du vil modtage billetterne via email fra Niveas PR Bureau. (Jeg kan se din email når du kommenterer, det er kun mig der kan se den, men husk at skrive den, hvis du vil have chancen for at vinde).

“På to år er The Color Run blevet et verdensomspændende fænomen, med over én million festlige løbere i mere end 30 lande. Nu kommer vi til Herning. Den 22. juni! Ses vi på startlinjen?

Alle kan deltage, og tænk ikke på, om du kan løbe stærkt, for det er ikke med tidstagning.

Jeg vil VIRKELIG anbefale alle at komme i god tid, da løbet i KBH var kompliceret af lange køer til startfeltet. Så kom tidligt.

ztcr-infografik

Dem der køber billetter, donerer samtidig penge til Kræftens Bekæmpelse. Zulu The Color Run er ikke en velgørende organisation, men donerer penge til velgørende formål, ved hvert års løb.

Følg Nivea på Facebook her
Klik her for at læse mere om TCR i Herning

37 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sp34: Hotel med øko-restaurant