Lækre bukser fra Lorna Jane: Bestil og få en gave med i købet

MX.dk bloggen: Her er alle mine fitness-videoer fra Metroxpress

20140511_191912

Leg raise, den perfekte øvelse for den nederste del af maven:
Klik her og her

Glute kick back til dine måske lidt for trætte baller, meget effektiv!:
Klik her

Dips, den perfekte øvelse til mormor – musklen, vinkeflæsket, kært barn har mange navne. Også omtalt triceps:
Klik her

Planken! Den bør alle lave. Det er den bedste øvelse især på bold. Den giver en flot mave, såfremt du sørger for, at holde fedtet væk fra maven:
Klik her

Gode øvelser for hele kroppen, basic øvelser de fleste bør kører ind i deres fitness regime:
Klik her

Jeg er begyndt at bruge Samsung S 5 til at lave mine videoer og billeder til bloggen + min metroexpress blog. Med mindre det er noget der kræver vanvittig meget detalje, så bruger jeg mit elskede Canon, men til fitness videoer og videoer generelt er den genial. Man kan pause midt i filmen og fortsætte når man vil, lægge filter på og den er vildt nem at manøvre. Ja, altså for mig er det nyt for jeg har altid været en BlackBerry pige og for nylig gået til iPhone.  Batteriet har også lang levetid. Rigtig kvalitetstelefon. Elsker den! Man kan også tabe den uden den går i stykker…YAY!!
Jeg er begyndt at bruge KIES til at downloade billederne med, da jeg er på en mac. Tak for tippet til mine Facebook brugere, det fungerer perfekt.

Optagelserne er lavet for det meste i Urban Fitness på Amager.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre bukser fra Lorna Jane: Bestil og få en gave med i købet