Træning to & to

Under Armour: Åhh, det er LIGE mig!

20140520_130454 copy

20140520_141622 20140520_130619

Jeg var et smut forbi det amerikanske mærke Under Armours showroom i går. Deres kollektioner er simpelthen for vilde. Jeg er SÅ træt af, at jeg ikke kan smide billederne op her, for det er desværre sådan, tøjet først er på gaden næste år, og det er ikke engang sikkert, at alle de smukke designs bliver samlet op af butikkerne herhjemme.
Jeg kan vise skoene, da de allerede er på løbetur i USA. De kommer snart ud på det danske marked.

TIP: Her kan du købe Under Armour

Jeg er vild med alle deres farver, deres design og snit. Desuden, de har lavet hoodies der er vandafvisende og mesh toppe og løbejakker der som en anden Houdini få fugt til at forsvinde, hvilket spandex ikke gør. Så stretch med fugt udvisende tendenser. Genialt.

Nå – her er et lille peek. Det er desværre hvad det bliver til indtil tøjet er på hylderne, men hold øje med Under Armour.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning to & to