Træning med Monica: Costa Del Sol - fitness

Løft af huden – på 20 minutter

IMG_6576 copy
I får mig lige uden make-up. The horror! :)

Før
Screen-Shot-2014-05-15-at-12.46.02-PM

Dem der kender mig, ved jeg ikke rigtig er til laaaaaaange ansigtsbehandlinger. De må ikke tage mere end en halv time, for så er der stor fare for, at jeg begynder at ligge MEGET uroligt. Meget spjættende. Når jeg ligger der, nyder jeg det…så længe det ikke er for længe ad gangen. Der skal dælme dufte godt, være rar atmosfære og en at snakke med, ellers…boing dong ding doooouuuuin…rastløs.

Men forleden. Forleden, så jeg en af mine facebook venner der omtalte en Oxygen Lift O2 som hun havde fået lavet hos Face and Bodyform Skincare Center i Hørsholm. Jeg spurgte lidt ind til det, og da det også  kom frem i samme tråd at Kronprinsesse Mary også får det, tænkte jeg:
Mary har en smuk hud, så det kan da ikke være helt dårligt. Jeg googlede det så. Hov, Kim Kardashian, Jessica Biel og mange flere får det også. De har også flot hud.
Must – try! Ind og ud på 20 minutter, og forandring med det samme. Cool nok! Se billedet efter en behandling. Jeg havde ikke engang rejst mig fra briksen. Min kæreste eller forlovede er han jo, udbrød:
Man kan virkelig se forskel!

Kim_Kardashian
Det anbefales man gør det i seks uger en gang om ugen, for at få det bedste resultat som derefter vil holde op til tre måneder.
Man kan læse følgende om det, som også er en af fordelene:
Til hud, som efter sygdom og perioder med megen medicin er blevet løs, svampet og slap, er det en fremragende kur. Behandlingen giver en naturlig opløftning af huden, glatter bekymrings- og andre rynker effektivt og giver en smuk glød.
Oxygen-Lift er også fantastisk velegnet lige før en stor fest eller anden begivenhed, hvor det er vigtigt at se ekstra frisk og veloplagt ud. Som et ekstra plus bliver huden friskere for hver dag efter første behandling.

Psst! Lader mig fortælle, at flere kendte danskere benytter sig af Oxygen lift inden rød løber. Ja så!

Jeg kan ligeså godt sige det som det er. Vi aftalte de skulle sende nogle billeder til mig. Det gjorde de så, af mig fra før og efter. Jeg skrev tilbage, om jeg kunne få nogle der ikke var photoshopped. Det blev der ikke taget pænt i mod. Jeg blev i den grad i rettesat og blev meget bestemt fortalt, at man altså ikke brugte photoshop. Så kom jeg i tanke om, at jeg selv fik taget billeder og det er så dem du ser længere oppe og de er heller ej behandlet. Ups. Undskyld, Inez :).

Der står en del om behandlingen her, som jeg synes I skal læse
Desuden kan man pleje sin behandling derhjemme eller blot lave den derhjemme. Produkterne kan man læse om her og de kan købes via Face og Bodyform Skincare Center her

Klinik:
Face and Bodyform Skincare Center
Hovedgaden 26 – 28. .2 sal
2970 Hørsholm
Tlf.: 70 22 44 41
info@bodyform.dk
bodyform.dk
Pris: 1295,-  men med rabatkode KIRAS fås behandlingen til  896,-
Ved booking af tid, giv FBSC rabatkoden så de ved jeg har sendt dig.

Spørgsmål til behandlingen kan stilles i kommentarfeltet, så får jeg Inez fra Face og Bodyform skincare til at svare.

unnamed-5Hjemmeplejeprodukter fra intraceuticals

Denne kvinde fik dobbelt op behandling to gange på et halvt år hos Face og Bodyform, her er resultatet:
unnamed

Mine bryn bliver lavet af Qura.dk

2 kommentarer

  • maja nielsen

    Må man spørger hvad prisen er ??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Til de der oplyser at have læst Kiras indlæg her – giver Face & Bodyform skincare -25% på en O2 – intraceuticals ansigtsbehandling frem til den 15 juni 2014.
    Oplys koden Kiras

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning med Monica: Costa Del Sol - fitness