Hvad har jeg tilfælles med Gustav Salinas?

Pigen med bolden: Samsung Galaxy S 5 launch // Kbh

IMG_6567

Jeg er pigen med bolden. Det mig!
Tøj: Kari Traa // Halskæde: Jane Kønig
IMG_6574Samsung havde launch på deres nye smartphone, Samsung Galaxy S 5 i sidste uge. Jeg var selvfølgelig inviteret med påhæng.
Jeg har også en Galaxy 5 S faktisk, og er ved at lære den lidt at kende. Kameraet skulle være intet mindre end supergodt på den, og det er en af grundene til, at jeg har valgt den. Jo, den har også nogle pulsure features jeg glæder mig til at tage i brug. Mere om det, når jeg har prøvet mig lidt frem. Hvilket i øvrigt forklarer, hvorfor jeg er i træningstøj, jeg skulle lave noget træning med gæsterne i forbindelse med, at Samsung S 5 har fitness features.

“Your personal fitness tracker
The enhanced S Health leads you through your fitness routines daily and consistently.
Set your goals and achieve them with the help of Galaxy S5’s pedometer and S Health’s constant tracking of your
condition, walking distance, calories, speed, duration, and so on.”

1 kommentar

  • Jeg har også Samsung Galaxy S5 og jeg er totalt forelsket i den :-) … jeg har netop i weekenden lavet et par indlæg på min blog omkring selve telefonen og så et omkring det helt suveræne kamera :-) … Du kan godt glæde dig til at lære telefonen at kende … den er genial :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg tilfælles med Gustav Salinas?