Shaker på farten: Mini blender med aftagelige shakers

Hvad har jeg tilfælles med Gustav Salinas?

IMG_6525Sandaler: Rubberduck / Bukser: / Esprit / Bluse: Adidas by Stella McCartney / Taske: Christian Louboutin / Sunnies: Kilsgaard Eyewear /

To ting. Hvad jeg ved af. Vi kommer på den samme skønhedsklinik, Qura.dk og vi kører en bil fra den samme bilforhandler, Max og Martin i Frederikssund.

Det, jeg også har tilfælles med ham er faktisk, at vi begge har formået af smadre vores nye biler i løbet af den første måned, vi har haft dem. Jeg tænker, Max og Martin er pjattede med vores omgang med deres biler, eller Focusflex´ biler, da det reelt set er dem, jeg har leaset gennem.
Jeg har lige måtte undvære min de seneste tre uger-måneds tid, fordi motoren satte ud.
Fra det ene øjeblik til det andet, stoppede den med at køre og der var intet at gøre. Den blev afleveret til reparation og mystikken har siden bredt sig. Der var spekulationer om hvorvidt der var hældt benzin på, da det er en diesel-bil. Men det er fysisk umuligt, at køre ind på en tank og hælde det på, da hullet i bilen er for småt til benzinslangen. Vi kan kun gisne.
Heldigvis kører den som den skal igen og har fået super behandling, og bedst af alt tilbage i mine hænder.
Jeg læste et sted, at Gustav har fået smadret forruden på sin bil i en vaskehal. Det skete nærmest samme uge, jeg endelig fik min tilbage.
Ja, jeg siger det igen: De må elske os det sted!! Jeg triller ud med en bil der er lavet for 60.000,- Gustav triller ind med en smadret forrude :). Max og Martin står tilbage med endnu en hovedpine. Som for vores begges vedkommende, er forsikringssager, så værre er det ikke.

Spar penge med EasyPark
Jeg har i øvrigt foræret mig selv noget luksus: EasyPark!! Jeg har fået EasyPark fordi jeg er SÅ træt af parkeringsbøder. Jeg fik muligheden for at anmelde EasyPark og nu er jeg hooked. Jeg har fået parkeringsbøder for 4000-5000,- om året de seneste år. Det er jo til grin!! Det var ganske enkelt en nødvendighed at finde en måde, hvorpå jeg kan parkere uden af at smide penge i statskassen på den konto.
Det fungerer ret enkelt, men man skal altså holde øje med, om de automater man skal betale ved har dette:

Screen Shot 2014-04-23 at 7.16.46 AM
En kode! Den kode skal bruges, når man skal taste ind hvad område man er i. Her er vi i 3300. Hvis ikke automaten har en kode, er det en privatejet parkeringsplads styret af eksempelvis firmaer som Europark, etc. Så kan man se at en automat har en område kode, er der fri bane.

I starten, da Dan skulle køre og han havde travlt, aftalte vi at han skulle sige hvor han parkerede, så ville jeg sætte app´en hjemmefra, da han endnu ikke har fået det installeret. Det er da smart. Endnu smartere er det selvfølgelig, at han har fået det installeret nu, så når min mobil er tør for batteri, tager han over eller når han skal parkere, benytter han sig af app´en. Man kan nemlig være flere om en aftale.

Det er så dejlig nemt, for man får en påmindelse på sms når tiden er ved at være brugt. Man får også en kvittering hver gang man benytter app´en så det er let at følge med i sit forbrug.

Et par tips:
Sæt dit klistermærke synligt i ruden ved din skive, så parkeringsmænd og damer kan se det. Du får dem udleveret af EasyPark.
Sørg for, at indtaste den rigtige nummerplade.
Brug skydeskiven til at søge på det område du er i, hvis du er i tvivl. Den førnævnte kode, som skal stemme overens med den kode der er på betalingsautomaten.

Man sparer penge, for man betaler kun for den tid, man er parkeret. Man kan stoppe parkering når man vil-eller forlænge.

Det koster ikke noget at indhente app´en  men dog et lille gebyr når du bruger den, ud over parkeringen du betaler for.  Læs mere om pakkerne her

Hvis I ringer derind kan I muligvis drage nytte af et tilbud på 29,- om måneden i stedet for de 49,-. De har ikke besluttet sig for, hvor længe kampagnen kører.

Se hvor EasyPark dækker klik her

Du kan bestille det her: EasyPark

IMG_4806 IMG_4807 IMG_4805

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shaker på farten: Mini blender med aftagelige shakers