Vind: Lækker argan olie til håret fra AMIKA

Vind et hotyoga towel

lornajane yogatowel copy

Yoga freaks! Dette er til jer. Superlækkert yoga towel fra Lorna Jane!
Dette kan blive dit, hvis du kan fortælle mig, hvad hotyoga er, for jeg ved det ikke! Jeg dyrker ikke yoga, men til gengæld er jeg rigtig glad for Lorna Janes sortiment. Lorna Jane er Australiens svar på Charlotte Birchow. Måske en anelse større, men I ved, sådan en, men stoler på, når det kommer til fitness og udstyr. Hun har sit eget brand med rigtig mange lækre sager. Blandt andet også til hotyoga folks.

Hvad er det der hotyoga?
Godt nok, er jeg en der træner, men jeg interesserer mig mest for funktionel og styrketræning, etc. MEN jeg er slet ikke bleg for ny inspiration, så lad dette være en start!

Vinderen bliver trukket den 4.maj og får direkte besked via email samt det bliver offentliggjort her.

Afgiv din forklaring på Facebook i denne tråd – klik her
Eller i kommentarfeltet her. Jeg finder en vinder hvert sted.

Kh. Kira
Ps.: HEY! Vi er ikke færdige! Vind hårolie fra AMIKA her

18 kommentarer

 • I couⅼdn?t refrain from commenting. Exceptionally ԝell
  written!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Det er yoga i et cirka 40 graders varmt lokale. Fantastisk træning, hvor du virkelig bliver renset ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.O.

  Hot yoga er yoga der udføres i et rum, der er opvarmet til at være mellem 37-40 grader (ca.)

  Varmen og luftfugtigheden medfører, at musklerne bliver smidigere og at de dermed kan strækkes mere – desuden er det så godt for konditionen og vejrtrækningen.

  Jeg flytter til New York hen på sommeren, og derovre forventer jeg, at skulle dyrke hot yoga flere gange ugentligt, så “håndklædet” ville bestemt falde i god jord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej kira.
  Hot yoga er yoga i 37 -39 graders varme. Yoga øvelserne er de samme alt afhængig af hvilke klasser du vælger.
  Yoga stammer fra Indien og heraf varmen, som gør at du kan arbejde mere i dybden musklerne bliver afspændte og man er mere fokuseret. Klassen er på 60 min.

  Bikram derimod er yoga i 40 grader, altid de 26 samme øvelser.
  90 minutter
  Super godt! Man sveder afsindigt meget og derfor behøver man et yoga håndklæde som fylder hele måtten.
  Det er virkeligt effektivt, og giver den bedste velvære.

  Håber jeg vinder, da jeg går der 3-4 gange om ugen, og har brug for noget af svede på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Hot yoga udføres i et rum hvor temperaturen er 40 grader.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Høj varme og høj luftfugtighed giver en helt ny dimension til yogaen. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Hot yoga er yoga i et opvarmet rum omkring de 40 grader. Nogle steder er det bestemte øvelser der udføres i en helt bestemt rækkefølge hver gang. Andre steder er det op til instruktøren.
  Varmen er ikke ubehagelig som man kan forestille sig, man skal dog sørge for at drikke og spise ordentligt inden. Derudover hjælper varmen til at man kan komme dybere i strækkene.
  Personligt er jeg ikke så meget til yoga, men synes faktisk det er ret fedt at blive blødgjort af varmen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hot yoga er en fantastik form for yoga, hvis man elsker varme og måske ikke er helt så smidig som man kunne ønske… Hot yoga er yoga asanas eller flow i et opvarmet lokale. Temperaturen ca. 37 grader, som også er kroppens temperatur, derfor bliver og forbliver kroppen varm under hele yoga praksisen.
  Namaste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hot Yoga er yoga der udføres i et opvarmet rum. Temperatur på 40 grader. Man laver en række serier på måtte og sådan et skønt håndklæde som man kan vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia B

  Hot Yoga bliver udført i et opvarmet rum på 40 grader. Det er små serier af stillinger, som laves på en måtte med sådan et fint håndklæde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Hej Kira,
  Helt grundlæggende er hotyoga et paraplybegreb over mange forskellige yogaformer, der dyrkes i et rum, der er omkring 40 grader varmt og med en luftfugtighed på ca. 40%.

  Temperaturen gør at ens muskler bliver dejligt smidige og bløde, hvorfor man kan udfordre sin krop lidt mere end ved yogatræning i et almindeligt lokale – en sidegevinst er at man efter træning altid har en følelse af virkelig at have ydet maks., da man er totalt gennemblødt ;)

  Hvis du vil prøve hotyoga er det en god idé, at have et håndklæde (eller et yoga towel ;)), som lægges over yogamåtten – På den måde glider man ikke rundt på måtten + det er meget rart lige at kunne tørre hænder og fødder af en gang i mellem.

  Derudover er det en god idé for langhårede piger, at håret sættes op i en knold eller lignende, så det ikke klasker rundt i en hesthale og klæber sig fast mellem alle mulige kropsdele, der ellers normalt ikke møder hinanden (jeg taler af erfaring) ;)

  Så kom afsted til (hot)yoga – Det er herligt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Olesen

  Hot yoga er yoga i et rum, der er varmet op til ca. 40 grader. Det får musklerne til at blive hurtigere varme, og man kan komme dejligt langt ud i øvelserne.

  Til gengæld er det også super hårdt, skulle jeg hilse at sige, og ikke mindst fantastisk dejligt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Metteline

  Jeg er lige begyndt på yoga som supplement til min styrketræning, og jeg er hooked. Indtil videre jeg især vild med ashtanga yoga, som er meget energifyldt, og jeg kan virkelig mærke, jeg bruger min krop på en ny måde, og jeg er træt og afslappet efter sådan en time. Vil meget gerne prøve bikram yoga snart, det er Hot Yoga, hvor musklerne blir varme pga det varme rum, så man kan komme længere ud i øvelserne. Jeg vil elske at vinde håndklædet, så jeg er sikker på at stå fast, selvom yogamåtten blir våd af sved :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gosia Jacobsen

  Hot Yoga er en yogaform, som består af en serie stillinger udført i et opvarmet rum.Studiets temperatur holdes på 40° C og 40 % luftfugtighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Hot yoga ER ALM yoga i et ca. 40 grader varmt rum,

  hot yoga hjælper varmen musklerne med at blive mere afslappede og dermed mere smidige. Det er især en fordel, hvis man er meget anspændt, pga. stress, eller har stive muskler. ( LIGE SOM MIG!!) Der arbejdes målrettet med smidighed og ikke så meget på styrke. nøgleord er afstresning og velvære, og vil give dig ekstra overskud.
  Hot Yoga er de samme som ved almindelig yoga, men der er et par ting, som bliver yderligere forstærket ved at dyrke yoga i varmen:
  •Smidighed: Musklerne og bindevævet kan strækkes mere pga. varmen. PAS PÅ ikke at overstrække!
  •Bedre kondition – puls og blodgennemstrømning øges pga. varmen
  •Øget kalorieforbrænding /vægttab pga. den højere puls.
  •Udrensning af affaldsstoffer via sved og øget blodgennemstrømning
  •Bedre immunforsvar – T-cellerne i blodet øges ligesom ved feber
  •PLUS alle de sædvanlige fordele ved at dyrke yoga.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  har ikke prøvet hot yoga kun almindelig
  jeg bruger min racercykel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg har prøvet mig med Bikram Yoga, som er hot yoga af en art. Troede aldrig dette skulle komme fra undertegnede, som elsker at presse mig selv og dyrke motion med høj intensitet, men hot yoga er virkelig fantastisk træning.

  Mine erfaringer har foregået i et opvarmet rum, som kan sammenlignes med en sauna, eller at befinde sig under varmere himmelstrøg. Jeg har oplevet, hvordan der arbejdes med hele kroppens smidighed og udholdenhed på en helt speciel måde, som er helt anderledes ifht. styrketræning og cardio. Jeg er efter blot et par gange blevet meget mere kropsbevidst, udholdende og smidig. Endvidere har jeg lært betydningen og vigtigheden af at trække vejret ordentligt. Vejrtrækning er essentielt for hot yoga – noget alle sportsgrene og mennesker i generelle hverdagssituationer kunne lære noget af.

  Prøv det! :-)

  Ps. Nogen gange har jeg tilmed haft fornøjelsen af at have et par lækre fyrer i lokalet, som lige skulle have lidt afveksling fra vægtene – og ja, netop dér ligger hot yoga altså op til sit navn ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme, at jeg heller ikke lige er den mest erfarne i området. Jeg har prøvet almindelig yoga et par gange, men er ikke lige noget jeg dyrker :P
  Hvad hot yoga er?
  Hot yoga er næsten det samme som almindelig yoga, der er dog ændret på en faktor – nemlig varmen (surprise).
  Dette gør, at musklerne kan strækkes mere, konditionen vil blive bedre, man vil få et bedre immunforsvar og nogle af ens affaldsstoffer vil bliver renset ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind: Lækker argan olie til håret fra AMIKA