Hårbånd til dit trænings-hår

Vind Denon – høretelefoner: Vinderen!

Update. Vinderen er fundet!
Camilla V (5): 27 stemmer. Maria B (2) 26 stemmer. Det var meget tæt! Tillykke til Camilla V med de flotte høretelefoner. :) Tak til jer andre for både at deltage i konkurrencen og stemme på de skønne kvinder, der bød ind med deres forslag til min opskrift.

For lang tid siden-for MEGET længe siden, lavede jeg en konkurrence, hvori man kunne vinde disse, ved at lave de lækreste pandekager med hytteost og sende mig et billede. Jeg er virkelig bagud med bloggen, hvilket må være et godt tegn, for der sker nok lidt for meget i den virkelige verden. Jeg elsker min blog, det er ikke det, jeg skal bare ha implementeret nogle flere timer i døgnet. Det tager tid, at overbevise de ansvarlige om.
Jeg kan blot sige: UNDSKYLD til de deltagende, at jeg ikke har fundet en vinder endnu og det agter jeg at lave om på, præcis i dette øjeblik. I SKAL HJÆLPE MIG, KÆRE LÆSERE. HVEM SKAL VINDE?? I STEMMER.
Se pandekagerne længere nede. Først lidt om DENON:

Hver gang du køber et sæt, donerer du i øvrigt 37 kroner til forskning af brystkræft. Det står på æsken.

Ligesom resten af hovedtelefonerne i serien Denon Exercise Freak er den pink udgave superlet og svedafvisende. Det gør den ideel til træning, og man kan bruge den til både at høre musik og besvare opkald fra mobilen, som er forbundet trådløs via Bluetooth til hovedtelefonen.

Hovedtelefonen leverer Denons velkendte hi-fi-lydkvalitet og fungerer perfekt med mobilapp’en Denon Sport (iOS og Android), som bl.a. kan bruges til at holde styr på både træningspas og kost.
Denons nye Exercise Freak-hovedtelefoner fungerer med alle Bluetooth-enheder og leveres med antibakterielle ørepropper (i størrelserne small, medium og large) og et mikro-USB-kabel til at oplade hovedtelefonen med.

Forhandler og pris
Denon AH-W150 Exercise Freak forhandles kun i Hi-Fi Klubben.

Vejledende udsalgspris: 699 kr. (kan dog ændre sig løbende)

IMG_4935

IMG_4929 IMG_4925

Screen Shot 2014-04-20 at 9.56.55 AM
MINE sunde pandekager. Læsernes længere nede, som I kan stemme på. Opskrift – klik her

LÆSERNES:
1: Camilla E.
Jeg er blevet afhængig!
Her er en variation med kanelskyr, sukkerfri jordbærmarmelade og banan.

1
2: Maria B.
Min version af dine lækre hytteost pandekager! Her pimpet med Cheasy skyr med bærsmag, æbletern og hakkede mandler. De er SÅ LÆKRE!

2
3. Anna W
Jeg har taget din udfordring/konkurrence op og lavet en variant af dine “Ekspress hytteost pandekager” med hindbær og tranebær, det vil sige de er dejligt tøsede med en lyserød farve!
De blev lavet med lidt færre æggehvider og havregryn og i stedet lidt fiberhusk. De er her serveret med finthakkede mandler på toppen, revet øko citronskræl, fintsnittede æbler og sort, sort kaffe. Dertil har jeg også lidt sukkerfri hindbær marmelade :) Og de var super gode!
3
4. Nicole M Lang
Hej Kira, har lavet disse fantastiske hytteostpandekager… Er blevet helt afhængig. Tak for en virkelig god opskrift.
4
5. Camilla V
Jeg skulle lige prøve dine hytteostpandekage – efter 2 stk. var jeg meeeget mæt! Virkelig gode er de ihvertfald! :)

5
6. Charlotte HB.
Ekspresspandekager lavet med vaffelhjern. Det er et forsøg til mine drenge uden protein pulver! Og jeg ved jo ikke hvor mange kcal der er i en så jeg har ikke selv smagt dem. Men drengene sagde mums.

6
STEMMER VIL BLIVE LAGT SAMMEN SØNDAG AFTEN. Skynd jer :)

Stem på din favorit i kommentarfeltet eller på Facebook. Jeg lægger det hele sammen i sidste ende. Stemmer du via Facebook skal du gøre det under dette indlæg / link som er lagt på min fanside.

39 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårbånd til dit trænings-hår