Vind Denon - høretelefoner: Vinderen!

Vind: Lækker argan olie til håret fra AMIKA

beautycom-amika-obliphica-pure-oil

Jeg bruger selv udvalgte produkter fra Amika. Desuden har jeg rigtig god erfaring med havtorn (frysetørret på sorbet is og gør sig derfor ikke rigtig gældende her), men jeg bruger argan sæbe hver dag til mit ansigt og det holder min hud ren og sund at se på. Jeg elsker min argan olie sæbe og når jeg falder over produkter med argan i og har andre gode kvaliteter, fanger det min opmærksomhed. Jeg har det som de fleste: Jeg er skeptisk. Så når noget virkelig viser sig, at have en god effekt, er jeg ikke bange for at sige det videre.
Olien her, har jeg ikke selv prøvet, men skulle du ha lyst, er det helt omkostningsfrit, da dette er en konkurrence. For at deltage i lodtrækningen, skal du nævne hvad det bedste ved frisører er, og hvad det værste er, i kommentarfeltet. Vi trækker vinderen af olien som får direkte besked via mail den 1. maj, 2014.

Lidt om olien:

Obliphica Oil Treatment fra Amika har en unik sammensætning af olier fra sibiriske havtorn bær og argan olie. Disse giver håret næring, og er hurtigt absorberende. Produktet har mange anvendelses muligheder – så ud over at være et styling og finish produkt, så kan olien også tilsættes i balsam for at øge effekten. Olien er meget økonomisk i brug, og der skal kun nogle få dråber til at håndtere et langt hår. Olien beskytter hårfarven, giver fantastisk glans og fjerner krus. En anden vigtig ting er at olien er farveløs.

– En cocktail af vitaminer og næringsstoffer, som styrker håret uden at gøre det tungt.
– Ideel til brug før og efter styling for at undgå kruset hår.
– Giver håret en strålende glans og glathed.

52 kommentarer

 • Lis Vinter

  Det værste ved frisører er når de ikke hører efter hvad det er jeg vil have gjort ved mit hår – og det ser ud der efter ;-( Det bedste er når det bare lykkedes og man går der fra med rank ryg og føler sig godt til pas ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Viberg

  Årh, Den ville jeg gerne vinde. ❤
  Det bedste er når de reelt set forstår hvad man gerne vil have og ikke bare taler en efter munden.
  Det er også det værste. Har været ved en frisør der bare sagde Ja til alt, og klippede noget helt andet end det jeg ønskede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Det værste ved en frisør er når de ender med et resultat, der ikke klæder en, at de ikke har evnen til, at se hvad der passer til en og blot laver noget de tror minder om det man beder om. De skal vise oprigtighed <3

  Det bedste er når du går derfra og føler dig som den smukkeste gudinde. Når alle pengene har været det hele værd og at du har forkælet dig selv <3

  Fantastisk konkurrence, jeg krydser fingre.

  Mvh Dorte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone moos

  Jeg går ærligt ikke til frisør.. Eller det hvert fald mange år siden..
  Men min mor klipper altid mine spidser og jeg synes hun er rigtigt god til at forstå lige mine ønsker.

  Det værste der er sket er at blive klippet ALT for korthåret når man kun vil have en lille del af… puha.. !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har længe ikke været glad for at gå til frisør, men har nu fundet en jeg er rigtig glad ved. Hun pusse nusser om mit hår og holder de aftaler vi indegå (som fx ikke at klippe mere af, end aftalt). Det værste ved at gå til frisør ved hende, er at hun altid lokker mit til at bruge penge på en ny hårkur eller andre produkter til mit hår :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det bedste ved frisører er:
  -at de (forhåbentligt) altid vil os det bedste!
  -at få verdens rareste hovedbundsmassage
  -at de kan glæde andre, samtidig med at de elsker det de laver.

  Det værste ved frisører er:
  -at det ikke tager længere tid, end det gør!
  -at de har evnen til, at snakke med 20 forskellige fremmede hver dag og stadig virke interesseret i den 17.’s dag.
  -at størstedelen af os, går derfra og ofte har fået en meget bedre dag!

  God fredag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det bedste ved frisører er: de vil (forhåbentligt) altid os det bedste!

  Det værste ved frisører er: At det ikke tager længere tid, end det gør! Vi piger kan jo godt lide at blive nusset om :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia H

  Jeg elsker at min frisør altid kan huske alt jeg nogensinde har fortalt hende, og at vi bare snakker som veninder, hver gang vi ser hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Kirstine

  Jeg ELSKER at være til frisør! Det bedste ved frisører er at de altid hygger sådan om én, og man får sig en god snak om alt mellem himmel og jord!
  Det værste er, at uanset om frisøren kun klipper meget lidt af, så føler jeg altid, at det er aaalt for kort bagefter! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kjær

  Jeg synes at det bedste ved frisøren er den fornemmelse man har når man går der fra. Jeg føler mig næsten som et nyt menneske og ens hår er sundt og lækkert.
  Det værste ved frisører er hvis de slet ikke siger noget under klipningen. de behøver ikke at spørge og snakke hele tiden, men bare sådan så der ikke er en akavet stilhed, når man, som jeg selv, ikke siger så meget.
  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Min frisør er fantastisk til at vaske hår men går altid hjem og retter lidt når hun har sat det – kan godt lide selv at have fingrene i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Min frisør er fantastisk til at vaske hår men går altid hjem og retter lidt når hun har sat det – kan godt lide selv at have fingrene i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Det bedste ved at være ved frisør er, når de fortæller én noget om hår/produkter som man ikke ved – altså man bliver inspireret.
  Det værste er, at når de klipper for meget af ens hår!!! Nogle frisører forstår det altså ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det bedste ved at gå til frisøren er at ligge i massagestolen og få vasket hår og hovedbundsmassage :-) Det værste er at gå derfra med en følelse af, at resultatet ikke er som ønsket :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har altid haft meget langt hår, og det skærer en lille smule i mit hjerte når jeg bliver nød til at bestille tid hos frisøren når de spaltede spidser bliver for meget for mig. Jeg har et had/kærlighedsforhold til frisører. Jeg elsker at blive nusset om, snakke med hende om alt mellem himmel og jord og tanken om at der sker en lille forandring. Men nogle gange når jeg er færdig, synes jeg hun har taget en halv meter af mit hår, selvom det kun drejer sig om få centimeter – det er det værste ved det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Nu ved jeg godt, at du har skrevet frisøren som et bredere begreb, men jeg tager udgangspunkt i MIN frisør. Jeg benytter mig kun af en frisør, og hun har klippet mit hår, siden jeg var spæd. Det bedste ved hende er, at jeg altid er 100% sikker på, at hun gør det bedste og pæneste for mit hår. Hun kan til tider afvise mine ønsker, fordi hun ved, at den frisure eller farve ikke passer til mig. Dette er virkelig dejligt, for jeg er altid rolig omkring mine klipninger, da hun yderligere ved, præcis hvad jeg ønsker. Det værste og eneste minus hos hende er, at hun snakker som et vandfald! Hvilket hurtigt kan blive trættende ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Det bedste ved MIN frisør, er at hun kender mig og mit hår. Jeg har brugt hende i mange år og jeg er fuldstændig tryg ved hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Det bedste er, når de kan vejlede én og/eller få ens idéer til at blive til noget – med noget større held end jeg kan derhjemme foran spejlet med min discount-frisørsaks! Det værste er, at de gode er skide hamrende dyre, og jeg har svært ved at gå på kompromis med mit hår! Det er dankortet ikke glad for! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Det bedste er følelsen af at blive puslet om :)
  Det værste er følelsen af at det altid er blevet lige lidt for kort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Det bedste ved frisør er at man efter en lækker behandling er smækker lækker ved et godt resultat.
  Det værste er hvis man har fået en farve som slet ikke passer til en eller er dårlig udført :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Ingerslev Hansen

  Jeg elsker at komme til min frisør og få rettet bryn og få dem farvet med få ugers mellemrum, og så synes jeg det er dejligt at hun kender mit hår og kommer med gode ideer, det værste er at hun snakker og snakker, indimellem vil jeg bare nyde at blive behandlet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Faarup

  Det bedste ved frisører er, at de forkæler en og man går derfra med en lækker følelse. Det værste er, hvis de ikke gør, som man beder dem om, fx klipper for meget af :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine K

  Det bedste ved en frisører er, at man kan gå fra frisøren og føle sig som et helt nyt menneske og så lækker, at man føler, at man ejer hele verden! Ud over det er det nok at få hovedbundsmassage når man får vasket hår.!

  Det værste ved frisører er, hvis man føler, at de har meget travlt og ikke tager sig tid nok til at have det fulde fokus på deres kunde, klipningen eller farvningen. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Arpe

  Det bedste ved at være til frisøren er at jeg altid får en lækker hårbunds massage og kur. Det får mig til at føle mig så lækker og afslappet når jeg går derfra med mit nye hår.
  Det værste er hvis jeg er træt eller stresset og bare gerne vil læse mit blad, og frisøren bliver ved med at snakke :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved en frisør er at de har evnen til at give et godt selvtillids boost :) Der er intet bedre end følelsen når man er nyklippet/farvet og føler sig frisk, fornyet og lækker <3
  Det værste ved en frisør er nok priserne. Når man er naturlig blond, men er farvet mørk, så kræver det at man passer og farver det regelmæssigt – og det kan min SU-pung ikke lide ;)

  God påske.
  Lea.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene

  Det bedste er, at de kan “trylle” høstakken om til en smuk manke.
  Det værste er, når de glemmer, hvordan de klippede ens hår sidste gang (hvor det var perfekt) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne L

  Jeg vil starte omvendt med det værste ved frisører: når de ikke lytter til, hvad man gerne vil have – måske kun hører 1 ud af 3 dele – og så selv fylder resten ud med et eller andet, som DE synes er fedt. Har jeg prøvet alt for mange gange!

  Det bedste er så til gengæld at finde en frisør, der lytter, er rar og skøn at snakke med – at frisøren lytter gør, at man er mere tryg i hans/hendes hænder ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det bedste ved en frisør er, at de har en uddannelse og har styr på tingene (self kan nogle lave fejl, og ikke alle kan finde ud af det). Men føler 100 % mere i trygge hænder ved en frisør en ved mig selv :p
  Det værste er, at der en gang i mellem er de fejl, som forkert hårfarve eller, at de har taget for meget af, og man så ikke er tilfreds, for der er jo ikke noget man kan gøre :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Det bedste ved min frisør er, at det er min far. Og han gør det faktisk ret så godt og har klippet mig de sidste 5 år. Og så er det tilmed gratis – totalt win win -:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Det bedste er når frisøren tør at sige at den ide man har bare slet ikke funker til ens hovedfacon – det værste er når de bare klipper en af de gode ideer man har og det slet ikke passer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Det bedste: At jeg har haft den samme frisør i hvad 12 eller 13 år, og jeg kan ikke rigtigt huske, jeg nogensinde er blevet ked af det eller skuffet, efter jeg er gået derfra. Selvom jeg nu bor tre timer i bil væk, så er det stadig der, jeg bliver klippet! Det siger altså lidt.
  Det værste: Hvis man har en dag, hvor man ikke helt er til den store smalltalk, kan det godt være lidt svært at være til frisør. Selvom de plejer at være gode til at opfange sådan noget.

  :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Det bedste ved frisører er helt sikkert den lækre følelse, som jeg kommer ud med efter tre timer. Mit hår føles let, luftigt og lækkert! Det værste er nok prisen – den er ikke rar på en su!

  God påske til alle! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mmm… Det bedste er når de rammer riktig om man føler sig så smuk at man skulle tro det er løgn… Det er også dejlig at få vasket/masseret hår;o
  Det verste er når de bare IKKE hører efter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hoose

  Det bedste ved frisører er at man bliver forkælet og at man får et nyt look.. Og så er hovedbundsmassagen simpelthen fantastisk.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det bedste må være, at man føler sig rigtig serviceret, og at der bliver taget godt hånd om én med respekt for ens ønsker :-) Det værste er, at jeg ofte oplever, at resultatet er noget, jeg selv kunne have klaret ;-) – og med disse produkter ved hånden, er det lige før, at man kan lave frisør på eget badeværelse. Mums, mums, siger mit hår :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Det bedste ved frisører er uden tvivl, når man kommer ind til en frisør, som brænder for sit håndværk, og som kommer med gode input og idéer, som får mig til at nyde mine nye “friske lokker”!

  Det værste er for mig, når en frisør ikke tager sit håndværk seriøst, og dermed blot klipper, som de finder passende – uden at lytte til mine ønsker.

  Mit hår er dog en bitch, så det trænger i høj grad til en kærlig hånd, når jeg kommer til frisøren (hvilket ikke sker så tit, når man er studerende) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det bedste ved frisører er, at man føler sig mere lækker efter man har har været der. De er altid gode til at guide en. Det værste er, at det er forholdsvis dyrt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det bedste er når frisøren efter klipning bruger tid på at style ens hår :)
  Det væreste er når frisøren klipper håret kortere end man havde bedt om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm sørensen

  Det lækreste ved at gå til frisør er uden tvivl at håret altid bliver så super lækkert og blød! Det værste er at de fleste frisører mener at “kun lige spidserne” er en ordentlig tot :-(

  -lea.f.s@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Bonde

  Det værste ved frisører er at når de frisere håret igennem, at de river og trækker i håret og at de ikke hører efter ens ønsker, det er trods alt mit hår.Det bedste er at få hovedbunds massage og man føler sig som lækker sild når man forlader salonen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det bedste er helt klart at ens hår er SÅ blødt og sundt efter en tur hos frisøren! :-) Det værste er helt klart, hvis frisøren tager for meget af længden (og det gør de tit!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Jonasen

  Det bedste ved frisører er den luksusfølelse man får når der bliver taget godt om ens ord. Man går derfra med ikke bare en ny klipning, men følelsen af at nu er man virkelig forkælet <3

  Det værste ved frisører er at det sommetider er rigtig dyrt (især for en på SU) og nogle gange også rigtig svært at få en tid til en god frisør :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Det bedste ved frisører er hovedbundsmassage og fornyelse af udseende og det værste må være den ligegyldige smalltalking, som man bare skal igennem. Jeg er typen, der bare vil sidde og slappe af, men det får jeg aldrig lov til ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Andresen

   Det bedste ved en frisør er: De kan få en til at føle sig som en million . .
   Det værste er : fejl kommunikere man, kan de få en til at føle sig MEGET langt fra en million . .

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Samsø Larsen

  Det bedste: jeg elsker den følelse jeg får når jeg går fra frisøren med en ny frisure eller bare har fået frisket spidserne op. Det er så skønt.

  Det værste: at vente på de bliver færdige og tage sig sammen til at tage derned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille jensen

  Hej kira :)
  Det bedste ved frisører er, at de er super til small-talk .. Det værste er, at de sjældent ved hvad én cm er ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Justine Ørsted

  Hmmm – det bedste må være selvforkælelsen. På SU bliver det jo tit til en “de-spidser-der-kan-godt-lige-gå-en-måned-eller-to-endnu” og en hjemmefarve.

  De værste: At skulle sidde foran et stoooort spejl og være “tvunget” til at kigge på sig selv i en lille times tid ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria peuker

  Det værste ved frisør er vente tiden det tager tid og jeg er ikke god til at sidde stille for længe det bedste er at man efter føler sig helt ny og frisk og det er hele vente tiden værd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedte ved frisøren er at få vasket hår og hovedbundsmassage, at nyde at få ordnet håret og slappe af. Det værste er, hvis frisøren tørrer ens hår så bobbet at man ligner lort når man går derfra… Og så er det oss lidt skidt hvis frisøren bare ævler løs om ingenting imens man bliver klippet…
  Ville i øvrigt elske at få røvet noget arganolie, da jeg er en af de skeptiske, og endnu ikke har kastet mig ud i forsøget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Det bedste ved at være ved frisør er helt sikkert at få vasket hår (min frisør har en massagestol, så det er bare ekstra bonus). Det værste ved frisører er hvis de ikke snakker med en, synes det er mega akavet at sidde og have en “fremmed” til at rode i ens hår i total stilhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina Lotus Skovlund

  Hej og god søndag :)

  Det bedste ved at være hos frisør synes jeg, er hele følelsen af selvforkælelse og at de kan guide en så man får et lækkert resultat :)
  Det værste er helt klart, når de ikke lytter til ens ønske eller at man føler, at de ikke rigtig har “tid” til at være der for kunden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Har kun haft dårlige oplevelser med frisører og har derfor ikke været hos frisøren i flere år – jeg har meeeeget langt hår og en enkelt gang skulle jeg have klippet det til skuldrene, det blev simpelthen så skævt at min mor nægtede at betale! Er dog blevet mere rolig omkring frisører nu og er ved at spare op (udeboende og på SU, host) til en ordentlig omgang hos frisøren både til klipning og farvning. Desuden er mit lange hår blevet tørt og kruset i spidserne så det kunne godt trænge til en gang arganolie. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Denon - høretelefoner: Vinderen!