Åhhh nej! Man skal jo være ærlig, ikke?

Tyk? Tynd? Midt imellem? Det dig jeg taler til

Screen Shot 2014-03-20 at 5.42.42 PM

Jeg lægger mange billeder op. Gerne af bikinipiger. Inspirerende billeder, som gerne skulle få dig til at tænke, hende der…hun så sådan ud, og nu ser hun sådan ud, hvad fanden! Det kan jeg da også. Så!
Jeg smider også billeder herind, som er direkte anledning til at nogle kvinder hellere vil læse Q end at læse min blog, fordi det er pisse demotiverende at se stramme piger med flade maver, som de ikke kan relatere til.
Det kan jeg på en måde godt forstå. Jeg er bare selv den, der har være en smuuule rund og nu faktisk har præsteret at stramme op. Derfor tænker jeg, når det ligesom var det, der var MIT ideal at stramme op og det måske inderst inde også er DIT så kan det da kun være som at få et los i den bløde? Eller? Det er jo ikke fordi, at alle skal ligne piger, der er klar til at stille op i miss fitness året rundt, målet kan være meget mere normen eller beskedent.
Jeg fornemmer nogle gange at dem som er overvægtige som ønsker at ændre på dette, at de har et selvbillede der taler ned til dem og en følelse af, at det bliver aldrig dem og i øvrigt, hvis det er det, jeg forventer af dem jeg træner, at de nærmest ser eller skal komme til at se sådan ud, kan de slet ikke følge med.
NOT TRUE.
Jeg har piger, der vejer mange kilo for meget. Har for meget fedt på kroppen. Jeg har også et par stykker der gerne vil være tykkere fordi de er for tynde. Jeg har dem midt imellem hvor det er er 5-8 kg der generer. Så er der dem, der gerne vil være mere markerede også.

Kom dog an, vi finder ud af det, og tab ikke sutten når jeg siger du skal sende billeder hver 14.dag sammen med mål. Der er en mening med galskaben og det er ikke at jeg forventer at du er en bikinimodel. Det er, som jeg også tror du ved, at udviklingen skal følges tæt og billeder lyver ikke. Går det ikke rigtigt som det skal, kan billeder vise at der skal sættes anderledes ind. Du bliver glad for dem senere, ja muligvis så stolt at du siger:
Se mig! Sådan SÅ jeg ud, se mig nu.

Ingen grund til skam, hvis du har taget valget, har du taget det første skridt og det er et kæmpe spring du skal være stolt af.

Kira
Screen Shot 2014-03-20 at 5.40.10 PMFoto – kilde: Klik her {Instagram}

 

 

 

6 kommentarer

  • Anja

    Hej kira
    Allerførst super fed blog du har,:-)
    Og så:JA JEG VED GODT DET ER MIG DU TALER TIL …. Jeg føler mig ihvertfald truffet når jeg læser det :-/
    Tror halvdelen af min kamerarulle af fyld med smækre lækre bikini-babes & fitness kvinder som jeg bruger til inspiration og sigervtil mig selv såden kan & vil jeg se ud…… ( jeg vil gerne af med 9 kg og strammes op) men tænker også at det kan jeg da ikke :-o og får så aldrig taget mig sammen… Hvor på min mand så siger -” du er så lækker som du ser ud” og det tror jeg også 100% på men jeg syntes jo det bare ikke selv. Havde jeg penge til det ville jeg hyre dig som personlig træner :-D
    Ang det du skriver om at tage et billede af dig selv og så se resultat efter 14 dage… Er det en selv eller skal/kan man sende det til dig??
    Igen tusinde tak for en super fed og inspirende blog :-) – med lækre inspirende billeder. I lOVE IT
    Mange hilsen Anja ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • dkira

      Billederne er til mig så jeg kan følge udviklingen. De bliver ikke offentliggjort. Men i høj grad også for een selv! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Hej Kira jeg er midt i mellem og det er mig du taler til…. Sådan havde jeg det ihvertfald da jeg læste det.
    Super fed blog du har :-) og fede inspirerede billeder
    Jeg tror halvdelen af min kamera-rulle er fyldt op med super lækre bikini-babes top trænet fitness kvinder… For inspiration til mig selv og et stort ønske om at se sådan ud eller bare minde om dem:-/ + på den anden side sidder jeg og forbander dem,- måske en slags misundelse, selvom jeg lærer mine børn at misundelse er en grim ting :-/
    Jeg har en 8-10 kg jeg gerne vil af med, og vil gerne have den feminine markerede krop….. Jeg er 163 & vejer 67 kg…. Havde jeg penge til det ville jeg “booke” dig som personlig træner :-)
    Ang at tage billeder af sig selv hver 14 dag, skal man sende det til dig? Eller er det til en selv?
    Mange hilser Anja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kira,

    Det er jo helt fascinerende, hvad du har formået på 5 måneder. Jeg håber, du giver dig selv en masse klap på skulderen, for det kræver virkelig viljestyrke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bliver meget inspireret af at se fotos af trænede kroppe … men det giver også lidt dårligt selvværd! Jeg mangler de sidste 4-5 kg, så er jeg nede på 60 kg, hvor jeg mener, at jeg bør være med mine 1,62. Kampvægten sagde 73 kg mellem jul og nytår … har aldrig vejet så meget … ikke engang under min graviditet … men stress er i det hele taget noget fanden har skabt, og jeg tænkte slet slet ikke på nærmest at halvere mit kalorieindtag, da jeg gik fra at være super aktiv 7 dage om ugen, til total inaktiv. Det har jeg så kæmpet med de sidste 3 måneder … sammen med ugentlige psykologsamtaler. Når mine sidste par kilo er væk, står jeg desværre med et meget lidt pænt maveskind … og pga. min alders, så kan det ikke lige strammes op … så jeg har besluttet, at min 50 års fødselsdagsgave til mig selv skal være en kosmetisk operation, så min mave bliver pæn igen :-) … og så har jeg også besluttet, at uanset hvordan min livssituation bliver fremover, så er jeg nødt til at tænke på min kost i forhold til aktivitet … aldrig aldrig mere om jeg gider kæmpe med de forbandede kilo :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åhhh nej! Man skal jo være ærlig, ikke?