Tyk? Tynd? Midt imellem? Det dig jeg taler til

Ringen ♥

Bryllupsopdateringerne står lidt stille. Det gør planerne også. Det hænder at jeg surfer inspiration til det hele. Jeg tror, vi er enige om hvor det skal holdes og hvor receptionen skal være efterfølgende. Ikke at vi har været uenige, vi er faktisk skræmmende enige om de fleste ting.

Jeg har fundet nogle billeder af, hvordan jeg godt kunne tænke mig ringen så ud, det er blot til inspiration. Jeg har vist Dan dem jeg kunne lide, og det her er dem vi er blevet enige om {til mig}. Dan går ikke med femi-ringe og diamantdutter!
Vi er forholdsvis gammeldaws her, fordi det er en forlovelsesring vi går efter, og den skal så rykkes over på vielsesfingeren, som man I sin tid gjorde. Uanset hvad design ringen bliver, bliver det i guld.

Untitled.jpg

2 kommentarer

  • mel

    Hvornår skal I giftes? Venter og venter!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bliver nødt til at spørge: HVOR er den ring på øverste billede til venstre fra? Jeg er helt forelsket i den!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyk? Tynd? Midt imellem? Det dig jeg taler til