Vand+glutenfri: Sikke en hjælp!

På vej: Transformering

Her er en klient der kontaktede mig for noget tid siden. Vi mødtes to gange i Holstebro. (Det hænder jeg tager Fyn/Jylland på trænings-tour).

Hun er mor, og var i forvejen i en ret fin form, men formen var begyndt at gå i plateau. Der skete ikke mere udvikling under træningen.
Jeg kunne godt se, hvor hun kunne bruge hjælp, blandt andet på maven. Jeg gav hende blandt andet sideplanks, som jeg faktisk bruger på alle mine klienter, og med håndvægt, for at de får en flot skåret mave. Det kræver en lav fedtprocent hvis man vil se det hårde arbejde på maven, og de fleste der er hos mig, er i forløb med vægttab eller de ønsker at have en at træne med, fordi de kan lide at træne eller give deres udvikling et ekstra skub.

Jeg fik i øvrigt denne mail med billederne fra min klient i Holstebro:
“Jeg har de sidste år trænet en del, men følte ikke længere at der skete nogle ændringer med min krop.
Jeg kontaktede derfor Kira Eggers da jeg havde læst at hun var begyndt at lave træningsprogrammer – og at hun samtidig brugte tid på at øve og gennemgå disse programmer med en ned i mindste detalje. Og det var lige hvad jeg havde brug! Og jeg har ikke fortrudt det et sekund!!
Det var et super fedt og samtidig simpelt og overskueligt program. Men hold nu op det ‘sparkede’ røv… Kan ikke mindes jeg har været så øm og brugt i min krop som efter den første gang træning med Kira – det var fedt at mærke muskler på min krop jeg næsten ikk vidste eksisterede. Der var ingen kære mor fra Kiras side under træningen. Hun var hård – men på den gode måde og hele tiden med et smil på og fuldstændig til stede. Det var vildt godt, for jeg blev presset til det yderste.
Og da jeg kom hjem og selv skulle igang med træningsprogrammet gik der ikke mange uger førend jeg kunne se ændringer på min krop. Det var så fedt og motiverende. Havde man spørgsmål til programmet kunne man altid kontakte hende. Og det var godt at vide man skulle mødes til en gang opfølgning så man kunne få finjusteret og finpudset sit program.
Jeg kan kun give Kira Eggers de bedste anbefalinger for hun ved virkelig hvad hun snakker om og man mærker virkelig at hun brænder for det hun laver:-)!!!
Så kan kun sige til dem der overvejer det ‘Go for it’!!”

førefterArret ligger lige under den blå kant, og jeg synes det er tydeligt, at huden er trukket sammen. Min klient her, er godt på vej.

Kira: Os@dkira.com

 

4 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vand+glutenfri: Sikke en hjælp!