Ideer til dit hjemme-gym

Det klør og kradser: Det kræver alkohol!

IMG_4725

Jeg har fået lopper. Big time! Paging Frontline!! (Pager er noget der fandtes da jeg var ung, ligesom kassettebånd!)
Mine knæ er fuld af loppebid. Jeg har læst på nettet, at man behandler loppebid på mennesker med alkohol. Så ved jeg ikke lige, om det er fordi jeg skal drikke det eller om det skal smøres på, man kunne jo håbe på det første, men meget tyder på, at det er det sidste.

Kat 6 stkHund 10 - 20 kg

Mine kæledyr har så også lopper. Flokken består af to artige katte og en stor hund. Alle skal under behandling af Frontline som i NU.

Jeg har ikke været så god til at forebygge, jeg har altid bare givet dyrene FrontlineCombo når uheldet er ude. Men man kan faktisk forebygge, så man ikke som mig, render rundt med plamager på benene. Det er fanme så ulækkert! Desværre bare en del af at have kæledyr der går udendørs.

IMG_4380Av!

Min forlovede Dan, hader flåter. Det er vi så to om og de er overalt heroppe på landet i højsæsonen. Det værste er, at stå op om morgenen for at lave sin kaffe og så i halv søvne træde på en der er blevet tabt på gulvet. Bare lyden…yaiiiks!

Jeg har lavet en lille video i bedste Poul Thomsen stil:

Igen – dette kan undgås med forebyggelse med FrontlineCombo. Man skal bare huske at give dem den rigtige mængde og man må ikke give det til kaniner, så ved I det.
Mere info om flåter og lopper/forebyggelse – klik her
Stop loppen, shop her
Loppehotline – klik her

Det skal ikke kun være surt at have lopper, vel?
STOP LOPPEN!
Frontline afholder sammen med den store landdækkende dyreklinik Vet family “Stop-Loppen” uge i uge 11, hvor man kan komme ned på alle Vet Family klinikker rundt om i landet og høre mere detaljeret om, hvordan man forebygger lus og lopper ift. sit eget kæledyr.
Ved køb af Frontline får man førte behandling gratis. Oversigten over Vet Family klinikker kan ses her: vetfamily.dk

Vind hundefoder til et år
Hver Vet family klink vil afholde deres lokale look alike konkurrence, hvor der tages et billede af hund og ejer for at se hvem der ligner hinanden mest.

Disse billeder uploades på hver lokale Vet family facebookside. Det foto der får flest likes går videre til den nationale konkurrence, hvor alle finale billederne samles på Netdyredoktors facebookside: facebook.com/netdyredoktor.
Det foto der får flest likes vinder et års forbrug af dyrefoder.

Indlægget er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ideer til dit hjemme-gym