We have a winner! Longo:

Fitness: Elastikker on the go / Hvor du vil, når du vil

Man får en flad røv af at sidde på den. Det er ikke lyv. Jeg tog en elastik med ned på stranden, fordi stranden ligger ikke så langt fra mit sommerhus og fordi jeg alligevel skulle ud med Opi. Vi gik til Hornbæk by og tilbage igen. 2 x 40 minutter.

IMG_5867 IMG_5879
Man kan lave SÅ mange øvelser med elastikker. Det er sådan, at jeg ikke bruger dem så meget i træningcenteret, men jeg har i den grad taget dem til mig, til de folk jeg træner hjemme eller på arbejdspladser.
De findes i forskellige kg. så at sige. Mit bud er, at man finder nogle forskellige vægtklasser og bruger dem til forskellige øvelser.

Mit første blogindlæg til MetroXpress bliver hjemmetræningsøvelser. Det er ikke online endnu, regner med at det bliver næste uge. Det er vildt grænseoverskridende at lave video til så stort et medie, håber det falder i god jord. Åhh, God help me! Judgement time.

Man kan sagtens investere i sit eget gym: www.billig-fitness.dk har rigtig meget udstyr til virkelig budgetvenlige priser, som kan bruges hjemme. Dit eget mini gym kan du få for under 1500 kroner. Det er da ikke dårligt! Man kan pakke det væk i en kasse med hjul og frem når man vil. Glem ej musikken, det gør træningen sjovere.
Hov, vil da lige nævne, at billig-fitness også sælger proteinpulver meget, meget billigt fra Nutramino. Du får det hele derinde. Jeg har købt nogle måtter, blandt andet.

 

Hvis du vil have hjælp til din træning, er du velkommen til at kontakte mig.
os@dkira.com

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We have a winner! Longo: