Fitness & kostpakke: Rabat + stor pakke fra sukkerfri ISIS

Fuldkornspizza med en lækker italiener

To ting, man bare ikke kan undvære – hvertfald ikke den ene uden den anden: Italiener og pizza! Jeg har mødt en lækker italiener der serverer lækre pizzaer tilmed fuldkorn, hvilket min sarte mave helt sikkert sætter pris på!
Nu er det ikke sådan at jeg normalt tager en veninde med på date, men denne gang, gjorde jeg en undtagelse, jeg tog min veninde Camilla med.

Tilbage til italieneren. Nu skal du også møde ham:
Han hedder Italian by Lantz og bor i Hellerup.

IMG_5485

Mens I venter. Besøg baren og nyd en lækker cocktail

IMG_5492

Er man ikke til pizza, byder menuen på så mange andre spændende ting, blandt andet detox kulpasta i trøffelsauce. Så lækkert! Styr ikke uden om desserten, btw.

Det gode ved kortet er, man kan vælge mange retter, så alle kan dele, det tilføjer lige et ekstra lag af det sociale. Og igen, meget italiensk.

“Vi serverer enkel og velsmagende mad uden krummelurer, men med masser af  kærlighed til det italienske køkken. Du sammensætter selv dit måltid og om du vil nyde tre retter på traditionel vis eller spise på kryds og tværs af bordet, er helt op til dig. Vi sørger for en hyggelig atmosfære og en uformel betjening. Vores medarbejdere er ikke omvandrende leksika – til gengæld er de engagerede, smilende og klar til at hjælpe dig. Vores vinkort er kort men godt, og du skal ofte selv skænke vand og vin.”

italianbylantz.dk

IMG_5494
IMG_5499 IMG_5502 IMG_5507 IMG_5509 IMG_5511 IMG_5514 1656246_10151848490847271_1723610524_n

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness & kostpakke: Rabat + stor pakke fra sukkerfri ISIS