Hurtig-sulten? Ekspress-hytteostpandekager

På fertilitetsklinik

Jeg ved ikke om jeg nogensinde skal have børn, jeg mener, jeg er snart 40. Derfor kan jeg jo godt finde ud af, om jeg overhovedet har forudsætningerne. Jeg bookede en tid på privatklinikken Trianglen på Østerbro til en undersøgelse.

Efter noget tid, fik jeg et brev fra dem om, at jeg mangler D-vitamin. Det havde jeg altså ikke lige forestillet mig, jeg ville mangle med al den fede mad jeg spiser, men nuvel, det skrev de.

Jeg gik i gang med at undersøge hvad jeg så skal have af kost eller hvad jeg nu skal gøre. og hvad bivirkningerne er, da der dumpede en mail ind fra Bloggers Delight. De ville vide, om jeg ville nævne Longo…D-vitamin!
Ja tak, det vil jeg gerne! Passer jo perfekt! Jeg fik en pakke med flere forskellige:

IMG_5781Kalk: Godt for muskler og tænder. D – vitamin: Godt for muskler, knogler, tænder og immunforsvar. Omega – 3: Omega-3 fedtsyrerne EPA  og DHA bidrager til en normal funktion af hjerte og hjerne. Vitamin C: (Halstabletter) bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

IMG_5818 IMG_5833Ydermere, har jeg måtte aflyse træning med klienter fordi jeg har haft ondt i ørene og hakket i halsen, så endnu en glædelig overraskelse, da der så dukkede halstabletter op i pakken.

Jeg mangler ikke omega – 3, men det gør Dan, så dem får han i stedet.
Kroppen har brug for flerumættede fedtsyrer. Flerumættede omega-3.

Med hensyn til D-vitamin:
Jeg er nu ikke den store solbader, men jeg holder mig heller ikke ude af solen for enhver pris. Jeg har læst, at det kun er mellem 12-15 når solen er skarpest man skal passe på i sommertiden, også med børn. De må ud over det, godt lege i solen, uden al den solcreme, så de kan få deres D-vitamin.

Manglende D-vitamin giver blandt andet muskeltræthed. Jeg har måske haft bivirkninger, jeg ved det ikke helt, men ikke desto mindre, nu tanker jeg op! Calcium er også supergodt for musklerne og ikke mindst tænderne. Det bliver min tandlæge hos Godt Smil da glad for :)

Longo spurgte også, om jeg ikke ville lave en konkurrence til jer, og det vil jeg hvertfald.

Dette kan I vinde:
1 pakke med de 4 varianter af Longo (Longo D3 Stærk, Longo Kalk, Longo Omega-3 og Longo Echinacea)

1 pakke af Longovital Acai

Værdi 600 kroner.

Sådan deltager I:
Brug kommentarfeltet. (Hvis ikke du vil have din mailboks spammet med beskeder fra de deltagende., skal du KKE sætte flueben under kommentarfeltet.) Når du svarer, husk at udfylde feltet med din email adresse så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du vinder.

Gå ind på Longos side her: LongoVital
Find svaret:
Hvad smager Longo Echinacea Halstabletter af?

Jeg trækker vinderen den 3.marts, 2014.

 

 Sponsoreret indlæg

136 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig-sulten? Ekspress-hytteostpandekager