På fertilitetsklinik

Fitness-tøj: Casall

Jeg var til Casall event for et par uger siden, hvor de præsenterede…ud over et lækkert morgenbord, deres #timetowow – Casall Sculpture Tights. I min goodiebag lå der et par + en vandflaske fra Casall. Flasker kan man sgu aldrig få for mange af, jeg glemmer dem ofte. Overvejer at sætte navn på :). Eventet fandt sted hos Pilates CPH som også er dem der står bag TRX CPH, som jeg skal besøge i dag, fordi jeg har arrangeret en privattime for mine klienter. De skal belønnes for det hårde arbejde og resultater de har præsteret de seneste måneder – med mere hårdt arbejde, selvfølgelig.

Casall Sculpture Tights: De sidder altså godt, hvis jeg selv skal sige det! De føles hvertfald godt, og stoffet er uden tvivl en god kvalitet, som ikke alene er det, men også et unikt materiale, udviklet for Casall.

“Sculpture Tights holds and shapes your figure and provides a fabulously smooth silhouette. Be the best version of you.
It’s time to wow!”

Hashtag på Insta: #timetowow
Du kan se dem her, hvor de også kan købes.
Læs Casall-ambassadør Hannah Anderssons blog via dette link, masser af god inspiration.

 

IMG_4218

Casall Sculpture Tights

IMG_4231 IMG_4243 IMG_4247
Her er der ikke noget Casall, blot et billede af mig selv i et spejl. Det er jo SÅ populært.

IMG_5468 IMG_5471 IMG_5478 IMG_5481

Th. ser du Ditte Jacobsen, dygtig CrossFit atlet og model for Casall.

 

2 kommentarer

  • Rie

    Hvordan er de i størrelsen? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    har du et forslag til nogle fedt forbrændende piller der virker :) skal minske min fedtprocent, og dyrker i forvejen en masse cardio, men får at give det et skub, og så jeg ikke mister for meget muskelmasse :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På fertilitetsklinik